2777
2789
عنوان

هر کار می کنم نمی تونم همسرم ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 92 پست
۵ ماه پیش بعد دعواها و گریه ها من اجازه دادم ببینه بچشو  ولی الان که فهمیدم هییی بابا بازیم دا ...

میدونی نمیدونم چ بگم ولی چطور همسرت این جوری کرد باهات خدا چی کارش کنه  

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

اگه فک میکنی با طلاقت حالت بدتر میشه و نمیتونی ازدواج موفقتری داشته باشی بمون و اونارو راحت رها نکن بزار اذیت بشن و از همه حق همسریت استفاده کن تا راحت نباشن 

شلخته بودن با کثیف بودن فرق داره میدونستی اینوووووووو😎😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چی بگم واقعا حالم از شوهرت بهم خورد عوضی کثیف

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

با شوهرت میرن از اون شهر ؟

ما یه شهر دیگه بودیم وقتی بچه دار شده زنه از شهر ما میره 

من خر نمی دونم چرا راضی شدم مهاجرت کنیم از شهر خودمون 

و اومدیم شهر زنه 

حالا که فهمیدم همسرم میگه همه چی ول می کنم برگردیم فقط تو آروم باش

نه اصلا  اتفاقا من تو بدترین شرایط فهمیدم

عجب رویی داره بگو دقیقا برام توضیح بده چیو ببخشم یه بار دیگه تکرار کن ک چ کار کردی 

خونه و ماشین و املاکش رو به نام خودت کن ،خیلی رو داره 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....