2777
2789

بنظرم پرده رو عوض کن و کرم رنگ بگیر به مبلا و قالیا بیاد

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چکار کنم وسط فضا کم میشه

مبل تک نفره ها اگر کنار هم باشن بهتره یا حذاقل اونی که کنا دیواره اریب بزارش و گل هم بیار جلوتر

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

رنگ پرده رو عوض کن،لوستر بخریه چم تا گل جذاب هم بخر

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

خونت خوشگله خوشم اومد، ان شاالله با دل خوش استفاده کنی ازش

فقط پرده هات نامرتبه، به نظرم میتونی بدی قسمت پانچشو برش بده و پلیسه بزنه، چون بلند هم هست اگه پانچشو برش بزنی اندازه میشه

وای خواهر چرا من بلد نیستم چین پرده مرتب کنم

اگه نمیخوای کوتاهش کنی از پایین چندتا سوزن بزن چین هاش هم یکم درست کنی خوب میشه ببخشید من فقط نظر دادم لطفا ازم ناراحت نشی