2777
2789

سلام .من انتقال زاهدان میشم و پسرم کلاس دوم زاهدان هست.معلم کلاس اولش خیلی پیگیر درس نبود.تکلیف نداشت چیزی بهش نمیگفت.خطش خیلی بده پسرم.میدونم اگر معلم پیگیری داشته باشه استعداد شو داره.درسشم خوبه.فقط میخام یه جا ببرمش که واقعا معلم پرکاری باشه از بچه درس بخاد منظم باشه بدون مشق دانش آموز سرکلاس راه نده.اگر تجربه دارید از مدارس زاهدان حتما بمن کمک کنید.نمیدونم کجا ببرمش

من دخترم..ولی مجموعه رستگاران بچه که بودم میرفتم..

هم دخترانه هم پسرانه از دبستان تا دبیرستان داره 

خیلی پیگیر و منظم بودن اونموقع

ولی خب شهریه داره

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خواهرزادم مدرسه اَلَست تو خیابون انقلاب میره ابجیم هم از معلمش راضیه هم مدیرش هم محیط م ...

ممنون عزیزم از نظرت.خواهر زادتون کلاس چندمه؟بچهای مدرسه چطوری ان؟پسرم همش میگ منو مدرسه ای ببر بچه هایش وحشی نباشن😅😂معلم هم پیگیر باشه واقعا و برای روحیات بچها ارزش قایل باشن

ممنون عزیزم از نظرت.خواهر زادتون کلاس چندمه؟بچهای مدرسه چطوری ان؟پسرم همش میگ منو مدرسه ای ببر بچه ه ...

خواهرزادم کلاس سومه

عزیزم نمیشه ک بگی چجور بچه هایی ان

از هر قشر و فرهنگی هست دیگه

پسربچه هام شیطونن معمولا

درکل ابجیم خیلی راضیه طوری ک منم پسرمو دراینده همین مدرسه میفرستم چون مدیرش خوبه

ابجیم میگفت ی معلم ک رسیدگی خوبی ب درس بچه ها نداشت مدیر از مدرسه اخراجش کرد تا اسم مدرسش بد نشه