2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن جنین در آی وی اف

2422 بازدید | 53 پست

دیروز قرار بود انتقال جنین بدم ولی گفتن جنینی تشکیل نشده برات دنیا رو سرم خراب شد اون همه استرس بکش پول خرج کن آخرم هیچی به هیچی😔

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم سخت مال من از ۵ تخمک ۲تا جنین شد ک اونم بعداز ۱۴ روز استرس جهنمی آخرشم منفی شد. 

عزیزم الهی بگردم منم سه تا تخمک کشیدن یکیش جنین شد ولی رشدش متوقف شد😔

ممنون عزیزم دست خودم نیست همش بغض دارم 😔

وقتی خدا بخواد میشه.

توکل کن بهش.

مطمن باش دیر یا زود میشه

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین💫🌹مرسی مهربونا
چند سالتونه مگه کدوم مرکز رفتید

نزدیک ۲۴سال عزیزم من یزد میرم دکترم خوبه همه براشون تشکیل شد شاید ۲۰نفر بودیم فقط من اینجوری شدم

انشاالله به زودی طبیعی باردار شی وخدا  جواب دل شکسته ات را بده

ان شاالله مرسی عزیزم الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده♥️

سلام بچه ها منم ذخیرم بشدت پایینه دفعه اول از۵تاتخمک دوتاجنین گرید بی تشکیل شد که اونم منفی شد حالابرای دوم اقدام کردیم اینقدرجفتمون مشکلمون حاده که شوهرمو میخوان پی آر پی کنن خودمم حدود۵تومن دارو واسم نوشتن تاجفتمون بعداز۳ماه دارو درمانی تازه بریم واسه اقدام آی وی اف

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....