2777
2789
عنوان

ترو قران بیاید

136 بازدید | 19 پست

دوستان جان عزیزتون راهنمایم کنید . بعد کم سن سال ها بی زحمت نظر ندن چون ممکنه درست راهنماییم نکنن . تو ۱۶ سالگی ازواج کردم تو  همون ۱۶ سالگی هم پسرم و تو ۱۸ سالگی دخترم رو ب دنیا اوردم زندگی خوبی داشتیم تا اینکه چند دفه خیانت های شوهرم رو متوجه شدم همش تفره میرفت و گردن نمی‌گرفت یبار چت هاش با ی زن شوهر دار رو دیدم ولی گفت این دوستم با گوشی من پیام داده این طرف دوستمه فلان ولی تابلو بود که دورغ میگه الان هم ی مدت بود که بهش شک داشتم روبیکس نصب کردم و روبیکاشو حک کردم امروز دیدم که داره با ی زن شوهر دار چت میکنه شوهرم همش میگفت بیا تصویری زنه میگفت شوهرم خونست بعد شوهرم گفت خوب تماس بگیر ولی حرف نزن اونم گفت پیج اینستاتو بده اینجا نمیشه حرف زد و..... الان اومدم  خونه بابام خسته ام اندازه تمام دنیا من ۲۳ سالمه شوهرم ۲۹ پسرم ۶ و دخترم ۴

دوست دارم عشقم 😍

با شوهرت حرف بزن

بگو اگ بخای ادامه بدی کاری میکنم ک تا اخر عمرت پشیمون باشی

بگو از بچه هامون خجالت بکش

بگو تو پشتوانه زندگی مایی چرا داری اینکارارو میکنی

خودتم براش کم نزار به خودت برس رفتارای خانومانه نشون بده ب خودت ببین کمبودش از کجاس ک این کاراو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرس

بقرآن حالم خیلی بده ب خدا هیچ کم ندارم دنیا رو سرم خرابه ولی خوشحالم که فهمیدم امید وارم خیر نبینه کسب که باعث فروپاشی ی زندگی میشه شوهرم اولاش خونه نداشت با بدبختی زمین خریدیم خونه ساختیم الان تازه ۷ ماهه که خونمون تکمیل شده رفتیم زیرش 

دوست دارم عشقم 😍
راستی اینکه قهر کنی بری خونه خانوادت اصلااااااا خوب نیست مث اینه ک شرایطیو ک خواسته براش فراهم کردی ...

میگم میخوام طلاق بگیرم برم اونجا چیکار

دوست دارم عشقم 😍
با شوهرت حرف بزن بگو اگ بخای ادامه بدی کاری میکنم ک تا اخر عمرت پشیمون باشی بگو از بچه هامون خجالت ...

ببین واقعا نمیدونم من با همه چیزش ساختم بقران ببین الان من بگم شما متوجه نمیشید ولی اخلاقش ب حدی بده که خدا میدونه هرکی یبار با ما رفت آمد میکنه میگه خدا صبرت بده ولی من بازم دوسش داشتم حالم بده خیلی بد امید وارم هیچ زنی حال الان منو تجربه نکنه

دوست دارم عشقم 😍

عزیزم اگ میخای زندگیتو دوس داری بهت پیشنهاد میکنم یک ماه این کارو انجام بده اگ جواب نداد دیگ جدا شو

سه بار سوره مزمل رو ب نیت محبت شوهرت ب خودت بخون و ب اب فوت کن هی بخون هی فوت کن .. ازون اب چای غذا درس کن بریز داخلش همه بخورید ینی معجزه میشه امتحان کن 

میگم میخوام طلاق بگیرم برم اونجا چیکار

تو درخواست ندی؟

اگ درخواست طلاق بدی مهر بهت تعلق پیدا نمیکنه و بعدنم ممکنه با بچه ها اذیتت کنه ک مثلا بچه هامو نمیدمو اینا

اول مهرتو بزار اجرا اگ واقعا تصمیمت جدیه

ولی میتونی بخاطر بچه هات یه بار دیگه تلاش کنی ک جدا نشین