2777
2789

شوهرم خیلی مرد مهربونیه، هیچی کم نمی‌ذاره برام محبت احترام همه چی داره، ولی این موضوع اذیتم می کنه

چرا باید دوستش با گوشی همسر من به دوست سابق همسرم پیام بده، وقتی با هم دوستن خو با گوشی خودش پیام بده

بگو شماره همکارتو بده من میخام باهاش حرف بزنم ببینم چرا با گوشی تو پیام میده به دوست دخترش

می‌ره با هم دست به یکی میکنند 

مردا برای لاپوشانی گنداشون  هزار فرقه دغل و دروغ میزنن 

و قسم میخورن 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=338804685]گذشته ش رو شخم نزن  زندگی خودت رو خراب میکنی  اگر بهش اطمینان داری و دوست داره زندگیت رو ...[/QUOمی دونی شوهر من قبلا یه جای دیگه کار می کرد، الان جایی ک کار می کنه کلی با محل قبلی کارش فاصله داره، چرا این خانم عدل باید بیاد با دوست شوهر من دوست بشه، با اینکه محل کار شوهرم تغییر کرده

می‌ره با هم دست به یکی میکنند  مردا برای لاپوشانی گنداشون  هزار فرقه دغل و دروغ میزنن&nbs ...

باید همون لحظه که میگه همون لحظه ام بگیره که نتونن هماهنگ کنن

یا مستقیم بدون اینکه بگه بره محل کار شوهرش بگه یا خودت راستشو بگو یا همین الان میرم سراغ همکارت

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

سنتی بودید؟ خیلی عجیبه. نمیشه گمان پاک گرفت. زنگ بزن به اون خانوم یا یه جوری ته توش در ار

نمی دونم چرا جرات تماس گرفتن با اون خانوم ندارم، از دیشب یه بند دارم گریه می کنم، شوهرمم قهر کرده باهام کلا حرف هم نمی زنه

باید همون لحظه که میگه همون لحظه ام بگیره که نتونن هماهنگ کنن یا مستقیم بدون اینکه بگه بره محل کار ...

به اسی نمیاد زرنگ باشه 

وگرنه تا الان ته قضیه در آورده بود 

دروغ به این ضایعی بهش گفته 

قطعا تا الان بیشتر مراقب هستند و برنامه چیدن که چیکار کنند لو نرن 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
[QUOTE=338805475]باید همون لحظه که میگه همون لحظه ام بگیره که نتونن هماهنگ کنن یا مستقیم بدون اینکه ...

پس عزیزم هیچکاری نکن 

شما که کاری از دستت برنمیاد پس همون بی خیالی طی کنی بهتره

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

به اسی نمیاد زرنگ باشه  وگرنه تا الان ته قضیه در آورده بود  دروغ به این ضایعی بهش گفته&n ...

مشکل اینه شوهرم میگه تو گفتی گذشته مهم نیس پس چرا الان اینجور می کنی، تا یه چیزی میگم زودی ناراحت میشه قهر می کنه، به من میگه من تو رو از همه دنیا بیشتر میخوام، ولی دیگ نمیتونم باورش کنم. موقع دعوا فقط منم ک حرف می زنم اون هیچی نمیگه

اسی این شرایط خیلی بو داره شما فکرمیکنی خود شوهرتون به زنه پیام داده ؟ یا ممکنه حرف شوهرتون درست باش ...

قسم میخوره میگه همکارم بهش پیام داده، ولی من شک دارم، چون وقتی با این خانم بود محل کارش یه جای دیگه بود الان چند ماهه محل کارش عوض شده خانمه هم با همکارش تو این محل کار جدید آشنا شده، برا همین شک دارم به حرفاش