2777
2789
نمی دونم چرا جرات تماس گرفتن با اون خانوم ندارم، از دیشب یه بند دارم گریه می کنم، شوهرمم قهر کرده با ...

خیلی حس بدیه.

منم تجربش کردم.

درکت میکنم.

به نظرم خودت انجام نده .اگر ادم امین و راز داری دورت هست با اون زنگ بزنگ.

الا هم اگه شوهرت شک کرده باشه . یه مدت هواس جمع هستن . سعی کن با نقشه جلو بری .بعد پشیمون نشی چرا این کارو کر م کاش یه کار دیگه میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس بدیه. منم تجربش کردم. درکت میکنم. به نظرم خودت انجام نده .اگر ادم امین و راز داری دورت هس ...

شوهرم از دیشب یه کلمه باهام حرف نزده میگه کجا بهت حس بی اعتمادی دادم م اینجور میگی، ازم ناراحته

حقیقتا هیچوقت تو زندگیمون از هیچ لحاظی کم نذاشته

مشکل اینه شوهرم میگه تو گفتی گذشته مهم نیس پس چرا الان اینجور می کنی، تا یه چیزی میگم زودی ناراحت می ...

گویا این جمله درست براش تعریف نشده گذشته مهم نیست یعنی در موردش صحبت کردیم و  به توافق رسیدیم که حساسیت به گذشته در دعواها نشون ندیم و به روی هم نیاریم نه اینکه بری با افرادی که خط قرمز هست ارتباط بگیری 

و دست پیش بگیری 

اسی بزن دهنش سرویس کن 

همسرت دروغ میگه مطمئن باش که با اون در ارتباط بوده و تمام 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
[QUOTE=338804685]گذشته ش رو شخم نزن  زندگی خودت رو خراب میکنی  اگر بهش اطمینان داری و دوست ...

چیزی از همسرت دیدی یا فقط حست بد شده؟ 

اگر چیزی دیدی قضیه متفاوت اما اگر حست بد شده سعی کن اول خودتو آروم کنی ، هر چی باشه بین شما و اون خانوم همسرت تو رو انتخاب کرده ، چرا؟ ببین چه فاکتورهایی داشتی که اون خانوم نداشته پس از سیاست زنانه استفاده کن که حتی همسرت از دوستش هم کم کم فاصله بگیره 

رفتار اون خانوم هم ی چیزی عادیه چون میخواد خوشحال بودن خودش رو نشون بده ، میخواد نشون بده زندگی من خیلی بهتر از قبل هست. 

شما به اینکه اون خانوم چرا اومده و چیکار کرده فکر نکن چون شکاک میشی زندگی رو به خودت و همسرت زهر میکنی عاملی میشی واسه توجه همسرت به دیگری 

به همسرت نشون بده براش چقدر ارزش قائلی،  و چقدر بهش اطمینان داری. 

گویا این جمله درست براش تعریف نشده گذشته مهم نیست یعنی در موردش صحبت کردیم و  به توافق رسیدیم ک ...

شک نکن حالشو می گیرم، فک کرد اینقد آرومم حتما همیشه همینحوریم

شک نکن حالشو می گیرم، فک کرد اینقد آرومم حتما همیشه همینحوریم

اول مطمئن بشو که جریان از چه قراره 

ببین خودتو بزن به حالتی که اون قضیه را فراموش کردی 

خیلی عادی مثل همیشه رفتار کن 

ولی پیگیر اون داستان باش 

برو پیش همکارش بدون اینکه چیزی بگی 

ازش بپرس 

تا مطمئن نشدی واکنش جنجالی نشون نده

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
شوهرم از دیشب یه کلمه باهام حرف نزده میگه کجا بهت حس بی اعتمادی دادم م اینجور میگی، ازم ناراحته حقی ...

به نظرم توجهشو جلب نکن.

اگر ابزیرکا باشه دستش رو میشه اگرم فقط یک اشتباه باشه نظرش جلب میشه به راه خلاف.

امروز که هیچی‌.

گذشت.

سعی کن با فکر پیش بری نه احساس . وگرنه ذربه میخوری

چیزی از همسرت دیدی یا فقط حست بد شده؟  اگر چیزی دیدی قضیه متفاوت اما اگر حست بد شده سعی کن اول ...

هیچی ندیدم ازش حس خودم بد شده، شوهرم قبل از ازدواج بهم گفته بود قبل از من با کسی قصد ازدواج نداشت، از رو پیامهای قبلش فهمیدم بله داشته ولی خانواده مخالف بودن، خودش خیلی تاکید داره ک منو خیلی میخواد و میگه بزرگترین خوش شانسی زندگیم تویی، ولی من هم حق دارم حساس باشم، وقتی میگه دوست همکارم شده یعنی چی واقعا، چرا بین این همه آدم اون دختره باید دوست همکار شوهر من بشه