2777
2789
عنوان

کسایی که تازگیا عقد کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 38 پست

یاد زن داداش مزخرفم افنادم عقدن گفته باید ۷۰گرم طلابگیری

فعلا ۳۵گرم گرفتن

بااین اوصاف گرونی طلا ان شالله یه ده سال دیگه ازدواج میکنن عروسی میگیرن 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی میخام عرف جامعه دستم باشه 

عرف جامعه ای وجود نداره بستگی به توان مالی طرف داره یه نفر هست که فقط با یه حلقه ازدواج می‌کنه یه نفر هست که نه شیش تا النگو و سرویس و نشون و حلقه و ....همه چی میگیره.

عزیزم قصدم مقایسه نیست میخام بدون در چ سطحی باید توقع داشتم باشم با این قیمت و وضع مالی متوسط 

خب بازم میشه مقایسه اصلا نمیشه اینطوری گفت یکی داره ۳۰۰ گرم طلا میخره یکی نداره نمیخره یکیم در حد متوسط داره میره یچیز کوچیک برمیداره

طلا خریدن رو نمیشه مقایسه کرد یکی از فامیلام داشت واسه زنش دویس گرم خرید اون یکی داداشش نداشت یدونه حلقه ساده 

توقع رو باید برحسب جیب شوهرت داشته باشی میبینی نداره مجبور نیستی که

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
عرف جامعه ای وجود نداره بستگی به توان مالی طرف داره یه نفر هست که فقط با یه حلقه ازدواج می‌کنه یه نف ...

بله درسته مثلا من میدونم نامزدم با کمک پدرش میتونه طلای خوبی واسم بگیره ولی خودش تنها نه شاید در ۲۰ ۳۰ گرم

عاخی عزیزم چجور میتونه بخاطر طلا عقد طولانی رو تحمل کنه 

کاشکی فقط مشکل طلاش بود

داداشم یه کارگر ساده هست تازه رسم دارن جهیزبه ندن وسایل منزل  عروسی رهن اجاره خونه هم هست درکنارش خب مشخصا تا۱۰سال دیگم باحفوق کارگری جور نمیکنن

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
کاشکی فقط مشکل طلاش بود داداشم یه کارگر ساده هست تازه رسم دارن جهیزبه ندن وسایل منزل  عروسی ره ...

عزیزم پدر من کارگر بود هم خودش خیلی اذیت شد و هست هم ما کلی سختی کشیدیم ببخشید که دخالت میکنم ولی امکان تغییر شغل نداره؟ من به عنوان فرزند کارگر خیلی خیلی سختی کشیدم

پدرشوهرم توانایی عروسی گرفتن رو داره ولی من شخصا مراسم عروسی رو دوست ندارم بنظرتون با توجه به این شرایط چقد طلا در خواست کنم؟ اخه طبق تجربه هایی که خوندم اگه بدون هیچ خرجی عروسشون بشم درست نیست (همون ضرب المثل زنی که خرج نداره ارج نداره)