2777
2789
عنوان

اتو موي رمينگتون يا بابليس؟؟

547 بازدید | 11 پست

سلام، بنظرتون كدوم مارك بهتره؟ من موهام فِرِ و پر پشت، ميخوام در كمترين زمان بهترين نتيجه رو بگيرم. لطفا هر ماركيو كه تجربه ي استفاده دارين با مدلش بگين...

خودم مدل s8500 رمينگتون رو در موردش تحقيق كردم 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدل s8590

ممنون عزيزم بابت اومدنت، من شنيدم اين مدل باعث الكتريسته تو موها ميشه درسته؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
سلام.اتو مو خریدی؟من‌میخوام بخرم دو دلم

سلام عزیزم

بله اتو موی رمینگتون خریدم، تازگی هم برس حرارتی پرومکس خریدم😐

چرا دو دلی؟ موهات فره؟

میخوام از دیجی کالا بخرم.۸۰۰ تومن.میهای موج داره.پس راضی هستی خوبه؟چه مدلشو خزیدی؟

مدل s9100 رو خریدم، خیلی خوبه سریع صاف میکنه، زود هم داغ میشه، 

کی خریدی و چه قیمتی؟

دو سالی میشه فکر کنم خریدم، اونموقع جدیدترین مدل بود، قیمتشو دقیق یادم‌نیست حدود سیصد یا چهارصد خریدم ولی الان دیجی کالا گذاشته ۱۲۰۰