2777
2789
عنوان

با صاحبخونه دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 22 پست
معلومه آدم ناتویی هست سعی کن از در دوستی وارد بشی  خدا کمکت کنه

نه ناتوان نیست هر چی از دهنش در اومد بهم گفت ،ایشون اگر من یه روز دیر بلند شم میره شکایت میکنه ،اخلاقشون بعد قرارداد فهمیدیم چیه 

املاکی اصلا میگه این قیمت ابدا نمیره خونه بدون آسانسور طبقه سوم همسایه های گیر بده ،منطقه داغون من م ...

این بخش مشکل خود صاحب خونه اس شما همون قسمت خودت و پیدا کردن خونه و قرارداد سر موعد که پولتو از این یکی گرفته باشی رو بچسب ، خونه اش صد سال هم خالی بمونه ربطی به قرارداد شما نداره و باید همون اول تیرماه پول شما رو برگردونه ولی شما هم تا اون تاریخ نمیتونی طلب پول کنی ، همون اواخر خرداد دنبال خونه باشید 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ناتوان نیست هر چی از دهنش در اومد بهم گفت ،ایشون اگر من یه روز دیر بلند شم میره شکایت میکنه ،اخلا ...

ناتوان نه ناتو 

هرچی خرج کردی حفاظ و اینا بکن نزار بمونه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
این بخش مشکل خود صاحب خونه اس شما همون قسمت خودت و پیدا کردن خونه و قرارداد سر موعد که پولتو از این ...

میدونه عزیزم طلب پول نکردم طبق گفته املاک بهشون اطلاع دادم ،ایشون بعد قرارداد میخواد واسته تا مستاجر بیادبعد میخواد پول بده بگه پاشو قیمت خیلی زیادی گفتن منم توان پرداخت ندارم

سر موعد اتمام قرارداد پولتونو نداد حتما شکایت کن که بعداً مدعی نشه و داستان رو برعکس نشون بده و از ر ...

بنگاهی میگه : به من ربطی ندارد  ، برو شکایت کن 

بنگاهی فقط پولش را می گیرد و هیچ مسئولیتی نه قبول می کند و نه از لحاظ قانون مسئول معاملات دیگران است 

البته اولش حرف مفت زیاد می زنند 

سلام آبجی چیکار کردی 

سلام هیچی رفتم اظهارنامه پر کردم براش ،قبل ثبت کردن بهش زنگ زدم یکم توهین کرد و اینا چیزی نگفتم گذاشتم ثبتش رو برای دو روز بعد که بهم پول داد مقداری خونه گرفتم جای دیگه ،الان مونده مابقی پول رو بده که میگه ندارم و از اینجا مونده از اونجا رونده میترسم بشم،یه قیمت فضایی واسه خونه گذاشته‌ کسی نمیپسنده از صبح تا شب هم نگهبان خونه ام مشتری نیاد یه وقت نباشم،به املاک دیگه ای هم زنگ زدم میگه متاسفانه صاحب خونه ها یه قیمتی گذاشتن کسی نمیاد بگیره دیگه منتظم این هفته پول بده همش میگه ندارم