2777
2789
عنوان

با مادر بدجنس چیکار میکنید؟

263 بازدید | 43 پست

فکرشو بکنید دارم با یه جادوگر وحشتناک زندگی میکنم 

حتی برای پخت غذا هم منت میزاره و سر هر کاری غر میزنه . حتی بابام رو هم عصبانی میکنه و نه من و نه بابام و نه خاهرم هیچ کدوم نمیتونیم باهاش کنار بیایم . بابام راضی نمیشه طلاقش بده راحت شیم 

هنوز نمیزاره با دوستام برم بیرون و اگه کار هایی که میخواد رو انجام ندم کلی اذیتم میکنه.  باهاش خرید بودم و بهش گفتم میشه بریم فلان لباسو میخوام بخرم گفت چرا گفتم مهمونی دعوتم گفت کی اجازه داد ؟ منم گفتم که پدرم اجازه داده و من میرم اونم شروع کرد که من نمیزارم مگر اینکه من خودمم باشم (آخه تو جمع دخترونه ای که مادر هیچکی نیست ) خلاصه تا خونه باهاش بحث کردم و فقط بهم میگفت خفه شو نمیخوام بشنوم چی میگی:)

تو راه خونه هم خودش جلو جلو رفت تهرانم که میدونید الان بارونه منم مجبور شدم بیرون در بمونم چون درو باز نمیکنه و کلید هم ندارم . فکر کنید دیگه انقد بدجنس:(

همیشه با بابام دعوا میکنه و کلا همه چیز رو کوفتمون میکنه و به هممون هم شکاکه . ازش متنفرم و کم مونده که واقعا بکشمش . جوری بدجنس و افریتس که دوستام ازش میترسن . توی خونه قانون وضع میکنه و به همه دستور میده و اگه کاری که میگه انجام ندیم قهر میکنه و نمیزاره اصن زندگی کنیم . با غر زدنش.  چیکار کنم بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خداااا چند سالته؟ من خودم می‌خوام برم خوابگاه. کلا هدفم دانشگاه یه شهر دیگه اس. 

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

چه جالب میگید پدرتون راضی نمیشه طلاقش بده راحت شید نه جانم زن بابا میاد از مادر خیر نبینی از زن بابا ...

این عفریته ای که با ما زندگی میکنه از صد تا زن بابا بدتره . نمیدونی چقد تهدید میکنه تو خونهومن و خاهرمو

باید جلوش وایسین همه با هم  همتون بگید نه و کارهایی که میگه انجام‌ندین

مهریشو میزاره اجرا . بدبختی اینه که ویلامون به نامشهود و راحت میتونه دار و ندارمونو ببره 

باید جلوش وایسین همه با هم  همتون بگید نه و کارهایی که میگه انجام‌ندین

اونوقت با غر زدن روانشون رو بهم میزنه. نظرم اینکه اصن بهش محل نده و برو تو اتاق کلا. به چشم یه آدم بیمار که نیاز به ترحم داره تا تنفر نگاه کن

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

اگر واقعا وضع روحی مادرت این طوره مشخصه مریضه و باید بره روانپزشک . پدرت باید ببردش اون را باید راضی ...

پدرم که از خداشه . کافیه بهش بگیم باید بری روان پزشکی . هممونو قورت میده

این عفریته ای که با ما زندگی میکنه از صد تا زن بابا بدتره . نمیدونی چقد تهدید میکنه تو خونهومن و خاه ...

چی میگه مثلا؟

اونوقت با غر زدن روانشون رو بهم میزنه. نظرم اینکه اصن بهش محل نده و برو تو اتاق کلا. به چشم یه آدم ب ...

میدونه از چی ناراحتم ؟ اینستا رو که باز میکنم پست و استوری دوستام پشت هم از خوش گذرونی هاشون بالا میاد که من بخاطر این جادوگر نمیتونم با اونا باشم

پدرم که از خداشه . کافیه بهش بگیم باید بری روان پزشکی . هممونو قورت میده

بیچاره بابات. اینطوری که گفتی طلاق هم بدتره