2777
2789
عنوان

کسی که دیپلمشو نگرفته به دلایلی

235 بازدید | 26 پست

سلام من عصو تازه سایت هستم از این به بعد کاربری دست من

21 سالمه بنا به  دلایلی نتونستم دبیرستان برم مدرسه مادرم مریض شد و مشکلات خانوادگی

الان میخوام شروع کنم میگن بزرگسالان میتونم  بخونم

خواستم ببینم میتونم جهشی بخونم؟   بعد هزینه ای هم داره برا ثبت نام در اونجا و چقدر؟ 

الان دیگه امتحانا نهایی شدن سخت تر از قبلن‌

تا چ پایه ای خوندی 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری بزرگسالان انتخاب واحد کنی، شرایط جهشی برای مدارس مختلف بخشنامه میشه به مدیر از خود مدیر اونجا سوال کن، و اینکه هر درسی شهریه داره اما میدونم کمه زیاد نیست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ارهععع برو زود تر هم ثبت نام کن شنبه امتحان دارناااا هزینه اش من پرسیدم ۵۷۰ ت اینجا

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

میتونی هر پایه رو تو خرداد، دی، شهریور تموم کنی جهشی رو نمیدونم یعنی مثلا شهریور دهم دی یازدهم  خرداد دوازدهم رو بری 

هزینشم تو شیراز ک واحدی ۶۵۰۰۰ تومنه فک کنم بستگی ب شهرتون داره

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
ارهععع برو زود تر هم ثبت نام کن شنبه امتحان دارناااا هزینه اش من پرسیدم ۵۷۰ ت اینجا

ثبت نامش از الانه؟یعنی تابستونا و بهارا ام اوکیع ادم بره؟

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
ممنون عزیزم  به نظرتون بیشتر از دوتومن؟

نه کمتره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ثبت نامش از الانه؟یعنی تابستونا و بهارا ام اوکیع ادم بره؟

من فکر کردم خوندی چندتا افتادی .

یکی از اشناهامون دیپلمش ناقص بود ثبت نام کرد بزرگسالان ، ۵۷۰ ت داد امتحانات رو بده دیپلم بگیره

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

منم بعد ازدواج همینطور ادامه تحصیل دادم

فکر کنم تا ۱۸ واحد درسی مجازید که بردارید و از هر درس فقط یک بار امتحان میگیرند و نمره امتحان مستقیم وارد کارنامه میشه البته من تو خونه خوندم و برای امتحانات فقط رفتم

برای کمک به فهمش هم کمک درسی بگیرید

فقط اگر قصدتون دانشگاه هم هست حسابی درس بخونید و نمرات بالا دریافت کنید چون تاثیر معدل هرسال بیشتر میشه