2777
2789

چاکرا ،موکل ، پاکسازی ، ظرفارو شب بشور وگرنه نصف شب لیس میزنن ، آینه و سه شب و دنیای ماورایی و .... چیزایی که تو عمرم نشنیده بودم ، راست میگن بی‌خبری و خوش خبری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین دقیقا

من یکی دیدم خیلی دو رو بر این چیزا بود بعد جن و اینا وارد زندگیش شده بود یعنی بیچاره اش کرده بودن 

کرک و پرم ریخت اینو دیدم یعنی اصلا تا قبل اینکه اینو ببینم باورم نمیشد این موجودات میتونن انقد نفوذ کنند تو زندگی کسی.

فکر میکردم تو بیابونا زندگی میکنن  از بس بچه بودیم مامانم برا اینکه نترسیم میگفت اینا اصلا تو شهرا نیستن تو بیابونن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
من یکی دیدم خیلی دو رو بر این چیزا بود بعد جن و اینا وارد زندگیش شده بود یعنی بیچاره اش کرده بودن&nb ...

آره بابای منم می‌گفت هرجا آهن باشه جن وجود ندارن از آهن میترسن😂😂