2777
2789
عنوان

جاری بدتره یا خواهرشوهر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 27 پست

جاری منم دقیقا همین کارو با من میکرد منم دوران عقدم بود یه روز اینقد از دست مادرشوهرم بد گفت که خیلی ناراحت شدم و با مادرشوهرم بد رفتاری کردم اونم میومد کلفتی میکرد خلاصه بعد اون ماجرا منم درحد سلام احوال پرسی فقط پیشش میمونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی برون گرا نیستم ولی خب اوایل ازدواج نمیدونستم هدفش چیه

من اتفاقا با همه اوکیم ولی از اول یادگرفتم وقتی کسی پشت یکی دیگه حرف میزنه اهمیت ندم خودمم چیزی نگم ک بعدا حرف منو میبره میزنه و حرف اون معلوم نیست درسته یا نه یا میره پیش اون از من حرف میزنه سر همین وقتی جایی پشت کسی حرف میزنن میرم خودمو مشغول میکنم وگرنه تو بحثای دیگه فعالم

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

به عنوان کسی که ۴ تا خواهر شوهر داره و دو تا جاری ، 

نظرم اینه که جاری بهتره ..

خواهرشوهر به اسم دلسوزی کلی دخالت و فضولی میتونه بکنه حتی اگه برادرش نذاره بازم کرم میریزه 

من با جاریام رابطه‌م در حد سلام خداحافظه... یکیشون خیلی کل کل از نظر رقابت و لباس میکنه با من ولی کاری به کارشون ندارم 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

هیچکدوم 

خودمون هم جاری هستیم هم خواهرشوهر هم عروس 

هر آدمی در ذات خودش میتونه بدجنس باشه یا نباشه حالا فرقی نداره میخواد دوست آدم باشه یا جاری 

من شش تا جاری دارم با همشون هم رابطم عالیه 

با زن داداشم هم رابطه ام خوبه 

خواهرشوهرم کم سنه رابطه ای خاصی نداریم به من احترام میزاره 

منم با اینکه خواهرشوهر ندارم ولی نظرم همینه، چون به هر حال خواهر هرچقدم بد باشه ریشه داداششو نمیزنه ...

خاهرشوهر ک نمیاد داداششو  نابود کنه بلاخره دلسوزشه هرچی باشه   اگه چیزیم بگه از سر دلسوزیه بنظرم  اما جاری حسادت و چشم و همچشمی زیاد دارن و رقابت

خوب کاری میکنی اصلا تو قوم شوهر نباید زیاد خودمونی شد

همه جا همینه ن فقط قوم شوهر

من با تنها کسایی ک راحت بودم دختر عموهام بود فقط

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
جاری منم دقیقا همین کارو با من میکرد منم دوران عقدم بود یه روز اینقد از دست مادرشوهرم بد گفت که خیلی ...

بعضیا کلا ذاتشون خرابه، بین بقیه رو خراب میکنن که جا برا خودشون باز بشه

بعضیا کلا ذاتشون خرابه، بین بقیه رو خراب میکنن که جا برا خودشون باز بشه

اسی بخاطرش با شوهرم دعوای وحشتناکی کردم فشارم اومد ۷ و شوهرمم از اعصبانیت شیشه های ماشینو خورد کرد منم صاف و ساده بودم تازه عقد کرده بودم خدا ازش نگذره کم بود زندگیم خراب بشه 

من جاری ندارم هنوز،  ولی اخلاقم طوریه با  خانواده همسر در حد احترامم فراتر نمیرم صمیمیت بیش از اندازه رو دوست ندارم البته با یکی از برادر شوهرهام قبل ازدواج همکار و دوست بودیم و صمیمی ولی الان سعی میکنم با اونم فراتر نرم 

اسی بخاطرش با شوهرم دعوای وحشتناکی کردم فشارم اومد ۷ و شوهرمم از اعصبانیت شیشه های ماشینو خورد کرد م ...

بله ماها چون خودمون صاف و یکرنگ بودیم خیال میکردیم بقیه هم عین خودمونن، نمیدونستیم هر چی که میگن از روی حسده و هدفشون آسیب زدن به بقیه. ما هیچوقت نخواستیم حتی به دشمنمون اسیب بزنیم ولی عجیبه که بعضیا انقد لجن و کثیفن