2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو برداریم خیلی اذیت بودم ولی تحمل کردم ترسیدم ضرر داشته باشه واسه بچه

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
عزیزم منم صبر کردم خیلی ولی امروز دندونم نصفش شکست جلو هم هست نمیشه حرف بزنم اصلا

اون عکس برداریه میگن ضرر داره فکر نکنم داروی بی حسی ضرر داشته باشه.عکس از دندونت نداری با همون بری دندون پزشک شاید بتونه با اون عکس درستش کنه چون معمولا میگن ۶ ماه یه بار نیاز به عکس جدید هست

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اون عکس برداریه میگن ضرر داره فکر نکنم داروی بی حسی ضرر داشته باشه.عکس از دندونت نداری با همون بری د ...

آره عزیزم ی عکس  دندون از قبل بارداری دارم حالا نشونشون میدم ببینم چی میگن