2777
2789
عنوان

بچه ها نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 39 پست
امتحان میکنم 

دیروز نی نی منم‌تکون نمیخورد دکترم گفت یه پیاله مربا خوردم از روشم آب یخ شروع کرد به لگد انداختن نترس هفتت پایینه هنوز

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂

تکون ها از 28 هفته به بعد مهمه 

درسته?

به خاطر بسپار تا همیشه  بدانی...زیباترین منش ادمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست ,چه به دشمن که دوست را بزرگ می کند و دشمن را دوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دیگه اینقدر کم که ادم متوجه نشه  دیروز قشنگ اینرو اونور میرفت

منم از بهداشت پرسیدم گفت جنین طول خواب داره یه روز بیداره یه روز خواب

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂

اخه اصلا شکمم در نیومده 

ویار شدید داشتم تا پنج ماهگی 

الانم تند تند وزنم داره میره بالا با اینکه مراعات میکنم

دیگه حرکتم نکنه اصلا نمیفهمم که باردارم😕😆

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

تکون ها از 28 هفته به بعد مهمه  درسته?

دکتر منم همینو گفت ولی من نمیدونم چرا اینقدر ترسو شدم 😕 

اینقدر حساس شدم که حمام میرم یه خورده اب گرم باشه میام یا ببخشید ژیلت میکنم 

عذاب وجدان میگیرم

اصلا سر سري نگذريد از كنار تغييراتي كه حس ميكنيد 

من سه روز قبل زايمانم سونو رفته بودم همه چيز هم عالي بود دقيقا سه روز بعدش حس كردم تكونهاي بچه كم شده ساعت ٥ صبح بود شوهرمو بيدار كردم چيز شيرين خوردم روي دنده چپ خوابيدم ولي باز تكون نميخورد ولي شكمم رو كه دست ميزدم و تكون ميدادم يه تكون ضعيف ميخورد خلاصه رفتيم بيمارستان اونجا هم ضربان قلب جنين رو چك كردند گفتند عاليه و چيزي نيست 

اما دكترم گفت بهتره واسه اينكه خيالمون راحت بشه يه سونو بدي 

يه دكتر ديگه گفت لازم نيست 

خلاصه ما دلمون طاقت نياورد حدود ساعت ٤ بعد ازظهر بود يه سونو ديگه دادم و اونجا گفتند اب دور جنين كم شده دكترمم گفت همين امشب بايد زايمان كني و كيسه اب نشتي داره 

و من اصلا اصلا نشتي احساس نميكردم و همه چيز به نظرم نرمال بود 

خلاصه من همون شب سزارين كردم و يه كم عفونت وارد خون جنين شده بود كه چون خيلي كم بود زود خوب شد 

دستمو بالا میکنم لباس بپوشم میگم وای نکنه 

خلاصه مکافاتی دارم 

استرسم به خاطر برادرم کم ندارم 

میادو میره تنو بدنمونو میلرزونه میره 

آره بعضیام‌میگن از سی به بعد 

😊

من از دکتر متخصص زنان تو TVشنیدم اما مطمئن نیستم26 هفته بود یا 28!

بااین حال زوده استارتر24 هفته ست

به خاطر بسپار تا همیشه  بدانی...زیباترین منش ادمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست ,چه به دشمن که دوست را بزرگ می کند و دشمن را دوست

دکتر منم همینو گفت ولی من نمیدونم چرا اینقدر ترسو شدم 😕  اینقدر حساس شدم که حمام میرم یه خورد ...

استارتر دکترت گفته بهت دیگه نگران چی هستی!

استرس برای بچت خوب نیست!

اصلا سر سري نگذريد از كنار تغييراتي كه حس ميكنيد  من سه روز قبل زايمانم سونو رفته بودم همه چيز ...

اخه شما حتما ماهتون بالا بوده 

برا ما کاری نمیکنن 

دکترم دکتر خوبیه 

ولی میگه 28 هفته پایین خیلی مهم نیست توجه کنی به حرکتاش 

گفتم سونو کن گفت هنوز دو هفته پیش سونو دادی زودتر از 28 هفته دیگه سونو نمیکنم پریروزم رفتم برا صدا قلبش 

دیگه اخه چکار کنم😕