2777
2789
عنوان

نمی تونیم خونه رو بفروشیم

348 بازدید | 40 پست

دوتا خونه داشتیم کوچک بودن،خواستیم دوتا شونو بفروشیم یه خونه بزرگتر بخریم.خونه ای که الان می شینیم ۵۰ متره،این فروش رفت و قراره ۳۱ خرداد تخلیه کنیم.اون یکی خونه فروش نمی ره

تا روز موعد باید اون یکی خونه رو بفروشم،یه خونه هم بخریم،تو یک ماه میشه؟؟

اصلا فکرشو نمی کردیم اون فروش نره،من موندم و دوتا بچه کوچک،اگه طبق برنامه کارامون پیش نره احتمالا پول این خونمونم به باد بدیم، یهو همه چی گرون بشه

واقعا جز خدا هیشکی نمی تونه کمکم کنه

خیلی استرس دارم،اینجا نوشتم تا یکم درد و دل کنم

پول خوته رو طلای آب شده بخر خیلی سریع،طلا پولتو نکه میداره تا اون خونه فروش بره

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سوره کهف آیه ،،9 اذاویالفتیته الی الکهف  داره اولش

این بنویس، وبخون به آب چهارگوشه بریز، روی کاغذهم بنویس بگذاریک جای ازاون خونه، ان شاءالله فروش میره، اگرصلاح باشه 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

عزیزم برو یه خونه معامله کن یه مقدار پول بده اون یکیم فروش میره بقیشو بده اینطوری خیالت راحته

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

[QUOTE=338785929]اگه یهو ارزون بشه چی؟ خیلی ریسک داره فقط دعا کنید واسه اون خونه مشتری پیدا 

انشاالله فروش میره

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

خداکمکت کنه

انشاله که فروش میره

خونه ی ماهم فروش نمیره

دیگه رد دادم

کلی نذرونیازکردم انگاربی فایده س

درمونده شدم دیگه

پسرم اوتیسمه بایدنزدیک مدرسه ش خونه بخریم

رفت وآمدسخته

ولی چه کنم فروش نمیره  

عزیزم برو یه خونه معامله کن یه مقدار پول بده اون یکیم فروش میره بقیشو بده اینطوری خیالت راحته

نه فروشنده قبول نمی کنه،تو مبایعه نامه باید بگی شرابط پرداختت چجوریه،حتی اگه نتونی به موقع پرداخت کنی باید ضرر و زیان بدی