2777
2789
عنوان

فیزیوتراپی یا پرستاری؟

180 بازدید | 21 پست

موقعیت شغلی کدوم رشته بهتره؟ از همه لحاظ. درآمد, مهاجرت...؟؟

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

از لحاظ مهاجرت پرستاری اما بقیه چیزا قطعا فیزیوتراپی

عزیزم کاربر جدیدم میدونی چطور میتونم اسممو عوض کنم؟

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا فیزیو

مرسی گلم . اطرافتون کسی بوده که فیزیوتراپی میخونده؟ شرایط مهاجرتش چطوره؟

اسم عوض نمیشه اگرم بشه فکر کنم باید به نی نی یار ها پیام بدی برات عوض کنن

ممنونم

خوبی فیزیو اینه میتونی مطب جدا بزنی  درامدشم واقعا خوبه

عزیزم شنیدم هزینه مطب و اینا خیلی بالاست برای همون دو دلم

یک شب برو بیمارستان کنار پرستارهای بخش بمون خودت میفهمی بقیه شو

😂😂

عزیزم شنیدم هزینه مطب و اینا خیلی بالاست برای همون دو دلم

میتونی اوایل پیش یه نفر کار کنی

ولی در اخر اونی را برو که علاقت بیشتره

پرستاری هم اگه تا دکتری بخونی میتونی رئیس بیمارستان بشی

ولی خوب پرستاری شیفت شب و... داره

میتونی اوایل پیش یه نفر کار کنی ولی در اخر اونی را برو که علاقت بیشتره پرستاری هم اگه تا دکتری بخو ...

مرسی فدات شم. راستش درآمد برای خودم خیلی مهمه اما از طرفی خیلی دوست دارم مهاجرت کنم. پرستاری رو فقط برای مهاجرت انتخاب کردم