2777
2789
عنوان

سابلیمینال

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 33 پست
میگن روری دوبار هر بار بین ۴۰دقع ک رو هم میشع یک ساعت و نیم

خوبه پس آب هم زیاد بخور

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنو گوش ندادم ینی وقت نمیکتم.شما واسع رنگ‌چشم چن روز گوش دادی نتیجع گرفتی 

یک ماه

عزیزم من کانال معتبر دارم درخواست بهت دادم قبول کن لینک شو بهت میوم

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
وای نه از هرجایی نگیریا  من یکی گوش کردم بعکس عمل کرد😐با اینکه همه چیزش رو رعایت کردم.

😂😂اون نا معتبر بوده حالا براچی گوش میدادی؟

واسه کراش😂😂 کنار ساب هم نوشته بود یوجی  اینطور ک میگفتن یوجی خیلی قویه و.. من گوش کردم طرف ...

🤣🤣🤣شاید بهش باور نداشتی

نمیدونم بخدا هر وقت گوش دادم نتیجه نداد ولی از یه چنلی گوش دادم نتیجه کامل ک نگرفتم ولی طرف پیداشد ...

نداریش برا منم بفرستی؟🥲