2777
2789
عنوان

خانوما چن دست لباس براسیسمونی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 130 پست
شیشه شیر چی خریدی؟ من راجع به شیشه شیر اطلاعاتم صفره منظورم اینه بچه که بزرگ میشه باید شیشه شیر رو ...

دوتاخریدم اونت و یومامی نمیدون کدومش خوبه🤣کلاتجربم صفره.مثلا راکرومبل وتخت ایناشوخیلی راحت انتخاب کردم تولباس وشیشه شیراینابی تجربم

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چند هفته ای  در حالت نشسته هم پاهاتو خیلی از هم باز نکن  به لگن فشار میاد

الان۳۱هفتم ولی دکترم امپول ریه نمیده نمیدونم چرا

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
منم نزدم 

هی میگم بچه۳۱هفته بدنیابیادمیمونه؟!

نمیدونم  چرا باید ۳۱ هفته به دنیا بیاد اخه چرا انقدر فکر های بیخود میکنی  هم خدت هم اون ...

استرس کشته منو

من بالباس نخیاش۲۵دسته کمه؟نگامیکنم حس میکنم کمه

خونگي از هرسايز

من ٦ دست داشتم

و دوتا سرهممي

همون سايز ٠ رو هم من ٦ تا خريدم چون واقعا لازم ميشه.

و تا ٥ كيلو سايز ٠ اندازه بچه است.تازه بچه هاي من درشت هستن ..البته مارك خوب ميگم

نه اين ١٠٠٠ تيكه هايي ك جنس خوب نداره چون اونا استاتدارد نيست..

براي بيرون رفتن هم ٣ دست اينا داشت.

💕

شیشه شیر چی خریدی؟ من راجع به شیشه شیر اطلاعاتم صفره منظورم اینه بچه که بزرگ میشه باید شیشه شیر رو ...

ميتوني هزينه كني

بيبي سيل/ تامي تيپه/فيليپس

همشون انتي كوليك

نيمتوني هزينه كني چيكو و بي بي لند ايراني ك توي ني داره اون مدل روب بخر.

سر شيشه ك هر سه ماه بايدي عوض بشه به خاطر جريان شير و سوراخ روي سر شيشه.شيشه ايراني توي دستگاه بزاري يا ابحوش

و كلا در اثر شستشو يك ماه اينا جواب ميده بعدش كدر ميشه

ولي خارجي رو ميتوني ٣ ماه اينا مصرف كني

💕

ماشالا 😘  نمی‌دونستم سایز صفر بخرم یا نه آخه همه بهم میگفتن نخر.  منم میخرم پس.مرسی

سايز ٠ استاندارد

براي ٣/٥٠٠ تا ٥ هست.

من بچه هام ٣/٥٠٠ و ٣/٦٠٠  دنبا ميان، صفر براشون گشاده تازه.. يكماهگي ٥ كيلو هستن

تا يكماهي صفر پوشيدن.تازه خيلي بچه ها اينقدر اضاه نميكنن

شايد حتي به ٤ هم نرسن يكماهگي.

اونايي ك ميخوان هزيته نكنن ميگن نخر

در صورتي ك لباس به بچه گشاد باشه خطرناكه،توش گم ميشه و يقع اش ميچرخه گردنش اذيت ميشه.و نامربت هم هست.

💕

سايز ٠ استاندارد براي ٣/٥٠٠ تا ٥ هست. من بچه هام ٣/٥٠٠ و ٣/٦٠٠  دنبا ميان، صفر براشون گشاده ت ...

دقیقا همین طوره من تازه صفر براش اندازه شده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜