2777
2789
عنوان

خانوما چن دست لباس براسیسمونی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 130 پست
ببخشید منظورتون از این دو دست سایز صفر فقط نخی خونگی ازون چند تبکه هاس یا لباس بیرونی هم خریدین؟

منظورم همین نخی خونگی هاست

چون واسه سیسمونی بود یه دستش رو ست بیمارستانی برداشتیم که فک کنم ۱۹ تیکه بود، یه دستش هم فقط بادی و شلوار و مانتو دکمه دار

۶دست صفرخریدم😑الان میگن زودکوچیک میشه

وای خیلی زیاده دو دست کافی بود برو ببین عوض میکنه یه چیز دیگه بخر من کلا الان ۴ دست بیشتر در نیاوردم براش هر روز هم لباسش عوض میکنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۲سالگی مامانم گرفت  بعد حالا چیزایی که کم بود خودم گرفتم  ۲تا ۰ گرفتم ۲تا ۱ گرفتم چند ...

بیرونی ۶ ۷دست کافیه؟

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
اگه اینطوری باشه خوبه بعضیامیگن تادوهفته میشه سایز۱

نمیدونم منم بچه اولمه بی تجربم😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

وای خیلی زیاده دو دست کافی بود برو ببین عوض میکنه یه چیز دیگه بخر من کلا الان ۴ دست بیشتر در نیاوردم ...

سایزچندبگیرم بجاش؟

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
صفر میشه بدو تولد تا یک ماهگی. کم بخر ولی جنس خوب بخر

فک کنم طرف کلاه گذاشته سرمون ۶دست صفرداده

منظورم همین نخی خونگی هاست چون واسه سیسمونی بود یه دستش رو ست بیمارستانی برداشتیم که فک کنم ۱۹ تیکه ...

اهان ممنون عزیزم

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من ۷ هفته ام  تهوع منو داره میکشه همش یهو لرز میکنم

بچت دختره احتمالامنم اونطوری بودم

زیاده چه خبره😂من اصلا صفر نگرفتم ،خیلی زود کوچیک میشه 

کدوم سایزبیشترب دردمیخوره ببرم۳دستشوعوض کنم

بچت دختره احتمالامنم اونطوری بودم

تا چند هفتگی طول کشید ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بیرونی ۶ ۷دست کافیه؟

نه زیاده دختر 

چون کوچولوعه فقط جاهای خاص دکتر و مهمونی لباس خوجل موجل براش بگیر چون زوووووود کوچیک میشه 

۲تا بیرونی بگیر کافیه

بقیه جاها مهمونی خونگی همون لباس خونه مرتب بپوشونی بهتره