2777
2789
عنوان

خانوما چن دست لباس براسیسمونی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 130 پست
دو دست صفر بگیر دو دست یک و دو دیگه بعد کم کم بخر براش یه سرهمی هم بگیر 

۶دست صفرخریدم😑الان میگن زودکوچیک میشه

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن هفته ای؟ والاآرزونکن جای من باشی من استراحتم ازاول روزی شیاف وآنوکسپارین میزنم هفتگی آمپول...پدرم ...

من ۷ هفته ام 

تهوع منو داره میکشه همش یهو لرز میکنم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سایز یک و دو از هرکدوم دو دست(بادی و شلوار و مانتو). دو تا سرهمی سایز صفر تا ۳ و ۳ تا ۶ ماه. دو تا کلاه. یه سرویس بیمارستان یا سایز صفر جعبه ای ۵ تکه.

اینها حداقلی که باید داشته باشی‌‌.

بچه اول رو مامانم خرید ولی به اندازه خریدیم دو دست سایز صفر گرفتیم دو دست یک دو دست دو و دو دست ...

ببخشید منظورتون از این دو دست سایز صفر فقط نخی خونگی ازون چند تبکه هاس یا لباس بیرونی هم خریدین؟

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

زياد بخش بيشتري خانوادم يك كمم خودم.. كلا نقطه ضعفم لباسه براي بچه هام زياد لباس ميگيرم

من بالباس نخیاش۲۵دسته کمه؟نگامیکنم حس میکنم کمه

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
سایز یک و دو از هرکدوم دو دست(بادی و شلوار و مانتو). دو تا سرهمی سایز صفر تا ۳ و ۳ تا ۶ ماه. دو تا ک ...

سایزصفرتاچندوقت اندازش میشه؟

الان نی نی من  ۵۰ روزشه ۴ دست در اوردم براش یه دست اون ۱۹ تکه یه دست ۵ تکه دو دست هم تکی خریدم بقیه لباس هاش دیگه برا بعدش هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دو دست صفر بگیر دو دست یک و دو دیگه بعد کم کم بخر براش یه سرهمی هم بگیر 

من۶دست صفرخریدم زیاده؟تاکی اندازش میشه؟

سایزصفرتاچندوقت اندازش میشه؟

فک کنم نهایتا یک ماه یا دوماه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

فک کنم نهایتا یک ماه یا دوماه

اگه اینطوری باشه خوبه بعضیامیگن تادوهفته میشه سایز۱

اگه بچه اوله که پدر مادر خودت باید بخرن ،رسم ما اینه،ولی من خودم برای بچه دومم هست خودم خرید کردم ،سه دست لباس کامل شماره یک،سه دست کامل شماره دو، سه دست شماره سه،سرهمی شماره یک ،دو، و سه هم هر کدوم یه دونه،وکلی لباسهای دیگه برای بیرونی،شلوار چند تا،کالسکه ،گهواره،پتو دور پیچ ،وسایل بهداشتی،شانه و برس،و چیزای دیگه