sahel__۷۸ مدیر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 عنوان خانوما چن دست لباس براسیسمونی خریدین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 130 پست خودتون خریدین یاخانوادتون؟ ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡 1403/02/23 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 الان نی نی من ۵۰ روزشه ۴ دست در اوردم براش یه دست اون ۱۹ تکه یه دست ۵ تکه دو دست هم تکی خریدم ... الان چ سایزی میپوشونی؟ ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 تا چند هفتگی طول کشید ؟ تا۴ماه😑 ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 نه زیاده دختر چون کوچولوعه فقط جاهای خاص دکتر و مهمونی لباس خوجل موجل براش بگیر چون زوووووود ... من تجربه ندارم طرفم سرمون کلاه گذاشته ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
ساحل،خشک عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 4478 من صف گرفتم پسرم خیلی ریز بود صفر برای بچهای زیر ۲کیلو خوبه الهی عزیزم 🥺❤️😍مگه چند کیلو بود چند هفته به دنیا اومد؟
fatemeeeeee72 عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 7457 وای خیلی زیاده دو دست کافی بود برو ببین عوض میکنه یه چیز دیگه بخر من کلا الان ۴ دست بیشتر در نیاوردم ... ۴دست چه سایزی؟سایز صفر تا چند ماه اندازه کوچولوت بود؟
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80113 الان چ سایزی میپوشونی؟ الان همون صفر چون من نی نیم ریز بود زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 ۴دست چه سایزی؟ سایز صفر تا چند ماه اندازه کوچولوت بود؟ من فک کردم تادوماه سایزصفرمیپوشه بچه ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80113 سایزچندبگیرم بجاش؟ بیرونی براش بخر زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 الان همون صفر چون من نی نیم ریز بود منم نمیدونم ک ریزمیشه یادرشت براهمون۶دست خریدم گفتم تادوماه صفرمیپوشع ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 بیرونی براش بخر اصلاازلباس سردرنمیارم ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80113 ۴دست چه سایزی؟ سایز صفر تا چند ماه اندازه کوچولوت بود؟ دو دست صفر دو دست هم یک اون دودست صفر استین کوتاه هم دارن اوناهم میپوشم بهش الان ۵۰ روزشه هنوز صفر میپوشم بهش من نی نیم ریز هست زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80113 منم نمیدونم ک ریزمیشه یادرشت براهمون۶دست خریدم گفتم تادوماه صفرمیپوشع آره ریز باشه تا دوماه دوماه ونیم میشه پوشید زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
sahel__۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1411 دو دست صفر دو دست هم یک اون دودست صفر استین کوتاه هم دارن اوناهم میپوشم بهش الان ۵۰ روزشه هنوز صفر م ... چن هفته ب دنیااومدنی نی؟ ۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
fatemeeeeee72 عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 7457 من فک کردم تادوماه سایزصفرمیپوشه بچه نه چیزی که من پرسیدم بعضی ها تا بیست روزگی سایز صفر اندارشون بودبعضی ها تا ۴۰ روز تا نهایت دو ماهبسته به وزن نی نی داره
fatemeeeeee72 عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 7457 منم نمیدونم ک ریزمیشه یادرشت براهمون۶دست خریدم گفتم تادوماه صفرمیپوشع تا دوماهم که بپوشخ به نظرم ۶دست زیادهسایز یکو دو و سه چند دست برداشتی؟آخه منم دارم میخرم کم کم