2777
2789
عنوان

کیا خواهر حسود دارن؟

493 بازدید | 37 پست

چطور با این موضوع کنار میاید چجور بتونم رابطمو باهاش کم‌کنم خوشم نمیاد زیاد باش رفت امد داشته باشم حسادتش علنیه شاید دشمنم بود اینکارارو نمیکرد

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

چقدر بد 😑😑

من خواهر ندارم خداروشکر 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد 😑😑 من خواهر ندارم خداروشکر 

واقعا هم باید خداتو شکر کنی من اصلا بش حسادت نکردم ولی اون بدجور میسوزه خیلی ناراحتم ازاین موضوع بقیه ک راجب خواهراشون خوب میگن تعجب میکنم

من دارم،از رو به روت خوبه پشت سر غیبت می‌کنه بدتو میگه که خرابت کنه ،هر چیزی میگیری زورش میاد انگار ارث پدرمونو خوردم یه جا،سر هر بحثی صداشو می‌برد بالا سر من که ازش بزرگترم ،منم دیگه قطع رابطه کردم گفتم دور منو خط بکش

من و خاهرم کلا قطع ارتباطیم.. آدم خوبی نیست وچشم هیچیو نداره بخدا

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

متاهلی خودت اون چی؟

دوتامون متاهلیم ولی شوهر من خیلی بام مهربون و بهم اهمیت میده اون این چیزارو ندیده ازلحاظ ظاهری من ازش بهترم و شوهرمم میبرتم مسافرت هوامو داره اون خیلی زورش میاد تاحالا یبارم نرفته مسافرت همیشه دوستداره ینی منو بدجلوه بده و بگه زندگی خودش بهتره ی ماشین داره علنی میگه دوست ندارم تو بام سوارشی خداروشکر ما ماشینمونم ازاون بهتره از ظاهرم الکی ایراد میگیره خیلی حرفای بد و زننده میزنه من دوست ندارم حرفای زشتو

واقعا هم باید خداتو شکر کنی من اصلا بش حسادت نکردم ولی اون بدجور میسوزه خیلی ناراحتم ازاین موضوع بقی ...

😑😑من نمی‌فهمم اگر خواهر خوب نباشه پس کی خوبه و بعدا به دردت میخوره ؟ 

بعضی ها میگن حتی مادر و پدرش منم بدجنس هست 

خدایا چرا دوره و زمونه اینجوری شده 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

خدارو شکر میکنم خواهرای خوبی دارم با اینکه بچه اخرم اونا رفتن در حالتی حتی هزینه درسی هم بهم کمک میک ...

واقعا قدرشونو بدون و بشون احترام بزار 

😑😑من نمی‌فهمم اگر خواهر خوب نباشه پس کی خوبه و بعدا به دردت میخوره ؟  بعضی ها میگن حتی مادر ...

واقعا هیچکس بدرد ادم نمیخوره جز خودش باید توقع نداشته باشی از کسی 

دوتامون متاهلیم ولی شوهر من خیلی بام مهربون و بهم اهمیت میده اون این چیزارو ندیده ازلحاظ ظاهری من از ...

وای مثل من گرفتار شدی،بعضی خواهرا سم خالصن ،مال منم از بی چشم و رویی گذاشتمش کنار خاک برسرش اصلا حرمت بزرگ کوچیکی حالیش نیست بعد خودشو خوب می‌دونه