2777
2789

اگر پرده شکمش تشکیل نشده باشه حتی اگر نه ماهم بمونه دنیا بیاد زیاد عمر نمیکنه مگر اینکه معجزه بشه.بهتره دو جای معتبر دیگه هم بره .

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگه چندجابره_بچه خواهرشوهرمو گفتن سندروم دان هست دنیا اوردسالم وسلامت بچه داداشمو همینجورالکی ...

الان برا سندروم کلی آزمایش هس دیگه الکی هم نیس 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
راست میگه چندجابره_بچه خواهرشوهرمو گفتن سندروم دان هست دنیا اوردسالم وسلامت بچه داداشمو همینجورالکی ...

جبه منم گفتن داون هست، ماشالا اونقد باهوش و سر زبون داره. سونو اینجوری باید چندجا تکرار کنی تا مطمین بشی.

جبه منم گفتن داون هست، ماشالا اونقد باهوش و سر زبون داره. سونو اینجوری باید چندجا تکرار کنی تا مطمین ...

اره دیگه اینچیزا الان اومده وگرنه قبلن اینهمه بچه مشکل دارمگه بوده توهرازمایشی که من دوروبرم دیدم‌ازهر۳تایکیو میگن مشکل داره

خدا کنه برای خواهرم همین طور باشه دعا کنید براش 

سنش کمه ۱۷ سالشه

بنظرتون چرا این مشکل پیش میاد  منظورم رشت نکرده پرده شکم هسته

سونوی هفته ۱۴ برای چیه؟ مال ۱۸ هفته هست که میگن اندامها تشکیل شدن یا نه. الان زوده.

امشالا ۱۸ هفته میره و با خبر خوش برمیگرده

سونوی هفته ۱۴ برای چیه؟ مال ۱۸ هفته هست که میگن اندامها تشکیل شدن یا نه. الان زوده. امشالا ۱۸ هفته ...

هفته ۱۲ باید میرفت ولی 

نشد ۱۴ رفت 

دعا کنید براش همش گریه میکنه

۱۸ هفته گی میخواد بره سنو چون میگن خیلی درست خواب میده دعا کنید براش

چرا قبل ۱۸ نمیره؟؟ تا ۱۸ هفتگی مجوز سقط میدن اگه دیر بشه باید دنیا بیاره مریض باشه هر چی باشه بگو ریسک نکنه بخدا منم حامله ام درک میکنم با اینکه تمام سونوهای من تا الان اوکی بوده باز میگم نکنه یه چیز از چشم سونوگراف پنهون مونده باشه خدای نکرده مشکل داشته باشه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود