elnazjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 11019 عنوان رژ گونه باید به رژ لب بیاد(سوال) 38 بازدید | 3 پست سلام دوستان...رنگ رژ گونه باید به رژ گونه بیاد حتما؟؟مثلا اگه رژ لب صورتی باشه ،رژ گونه هلویی زشته؟میخوام برم عروسی خودم میکاپ میخوام بکنم..پوستم گندمیه .کرم پودر بزنم یه درجه پوستم روشنتر میشهرنگ رژ لبمو اگه سایت یاری کنه پست بعدی میزارم... دیروز | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7641 رژ لبمو با رژ گونه ست میکنمولی گونه دو درجه مات تر متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
elnazjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 11019 رژ لبمو با رژ گونه ست میکنمولی گونه دو درجه مات تر نمتونم عکس بزارم هر کاری میکنم...مثلا با رژ لب صورتی ، رژ گونه ی قهوه ای یا هلویی زشته؟ یا برعکس
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7641 نمتونم عکس بزارم هر کاری میکنم...مثلا با رژ لب صورتی ، رژ گونه ی قهوه ای یا هلویی زشته؟ یا برعکس هلویی بهترهسعی کن رژ گونه ات مات تر باشه تا رژ لبت متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .