2777
2789
عنوان

کمک😭 بی بی چک مثبت

579 بازدید | 36 پست

دیروز بیبی مثبت شد امروزم رفتم آزمایش دادم عصر قراره جوابش رو بگیرم توروخدا دعا کنید مثبت نباشه از طرفی ۱ هفته هس پریودم عقب افتاده از ماه پیش ی قطره خونم ندیدم😭 توروخدا دعا کنید بچه خودش مشکل داشته باشه بیوفته😭من برنامه نداشتم برا بچه آوردن قرص اورژانسی دیر خوردم

بارداری اولمه چقدر احتمال داره بیوفته؟ از کجا بفهمم مشکل داره جنین؟

چندساله ازدواج کردی؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جه خبرتع بابا اروم باش حالا بچه باشه چی میشه عزیزم یه نعمته برکته که خدا داده خوشحال باش مادر میشی این افکار پوچ که بچه دستو پاگیره بریز دور اولش ادم میترسه وقتی بیاد میشه دنیات، انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد 🌹

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست... 
جه خبرتع بابا اروم باش حالا بچه باشه چی میشه عزیزم یه نعمته برکته که خدا داده خوشحال باش مادر میشی ا ...

امیدوارم کسی این حال منو تجربه نکنه خیلییییی حس بدیه فکرای دیگه به سرم میزنه ولی عذاب وجدان میگیرم امیدوارم خدا خودش یکاری کنه😭

اتفاقا من از اول ازدواجم بچه میخاستم ولی خدا نخاست باردار بشم

ما جلوگیری داشتیم فققققط یبار حواسم جمع نبود اینجوری شد! اخه مگه آدم با یبار باردار میشه! اینم شانس منه😭

وا خجالت بکش این بهونه ها چیه ای بابا اینقدر بدم میاد خودتو جمع و جور کن و خدارو شاکر باش نمی خواستی باید خیلی سفت و سخت جلوگیری میکردی حالا شده خداروشکر کن و سعی کن مثل یه آدم بالغ رفتار کنی