2777
2789
عنوان

بیاین چند تا پست بخونید دلتون واشه😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 63 پست

اما خدا به هیچکس مثل این اصحاب کهف حال نداد،ساعت 5 بعد از ظهر ایمان اوردن تا 9 رسیدن تو غار گرفتن خوابیدن 300سال بعد پاشدن یه صبحونه سبک خوردن و مردن و رفتن بهشت😂

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

رفتم خونه‌ی دوستم. 

گفت: مامان‌ بزرگم پسرش رفته جبهه شهید شده، الانم آلزایمر گرفته ، غریبه که میاد خونمون فکر میکنه پسرشه،

اگه اومد فقط بگو من اون نیستم،

رفتم خونشون اومد گفت مجید تویی مامان؟ 

دلم سوخت گفتم آره مامان خودمم

گفت چقدر زشت شدی مامان

خمپاره خورده تو صورتت؟ 😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی خدا چقد خندیدم خدا دلتوشادکنه دلمون رو شاد کردی😂👌

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

فتوای جدید:

اگه پسری به دختری بگه قربونت برم عزیزم ۲۰ضربه شلاق داره!

اگه بگه قربونت برم خوشگلم ۷۰ضربه شلاق داره!😂😂

ولی اگه بگه قربونت برم الهی

چون در راه خداست اشکالی نداره!😂😂

‏عمم تو عروسى انقد گل مريم لاى موهاش طبقه طبقه گذاشته بودن بابام‌ تا ديد گفت عه شبيه تاج گل سر مزار شده موهات 😂

عمم تا آخر عروسى از جاش تكون نخورد 😂

‏بابام میخواست خبر مرگ بابابزرگم رو به مامانم بده ، نمیدونست چجوری بگه، زنگ زد به مامانم گفت بابات یکم گرما زده شده  آوردیمش سردخونه🤣🤣

ای زنان سست ايمان!!!

اگر شوهرتان چهار زن داشته باشد، کارهای خانه بین ٤ نفر تقسیم می شود و حتی می توانید در اوقات فراغت با یکدیگر منچ ٤ نفره یا حکم بازی کنید!!!

هیچ کار خدا بی حکمت نیست. ایمان بیاورید باشد که رستگار شوید.😂