بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
بخدا میگم حداقل این چند روز ریاضی ک ضعیفم بخونم اصلااا
اره منم شیمی خیلی عقبم
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
فصل سه چهارم تاحالا نخوندم چهارم که اصلا نخوندم سه رو یکبار خوندم
فصل سه چهارم تاحالا نخوندم چهارم که اصلا نخوندم سه رو یکبار خوندم
فصل ۳ همش حافظیاته و مفهمومی راحت میشه ازش نمره گرفت فصل ۴ هم خیلی راحته یکم تمرکز و وقت بیشتری میخواد فصل اول ۶ و نیم نمره داره فصل دوم ۵ نمره فصل سوم ۴ و نیم نمره و فصل چهارم ۴ نمره
فصل ۳ همش حافظیاته و مفهمومی راحت میشه ازش نمره گرفت فصل ۴ هم خیلی راحته یکم تمرکز و وقت بیشتری میخو ...
عه چند روزه تموم میشه یعنی چند ساعت وقت بزارم اوکیع زیست و فیزیکش عقبم فصل سه فیزیک و فصل چهارسو چقدر وقت بزارم کلا نیم سال دوم دروس جمع نکردم