2777
2789
عنوان

وارد زندگی مرد متاهل نشو😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 82 پست
یعنی چی سرگرمی مگه بازیه واعی مردارو اینقدر پر رو نکنیدا زنم میتونه بگه برای سرگرمی با پسرای دیگه ...

همکار شوهرم به خانومش خیانت کرده بود با شوعرم داشتیم در موردش حرف میزدیم که شوهرم اینجوری گفت،،،، خب به نظرم راست گفته مرد متاهلی که زن دارع برای چی باید بره دنبال یه زن دیکه؟؟؟؟ غیر از اینکه اون زن رو بازیچع ی دست خودش قرار داده ،، اون زن هم اینقدر خودشو بی ارزش کرده که افتاده دنبال همچین تاپاله ای،،،،، به خدا هر چی بشه ۹۹ درصد همچین مردایی پشت زن و بچه ی خودشونو میگیرن

چقدر آدم سطح پایینی هستی فقط یه احمق میتونه تنها یه طرف رو مقصر بدونه آشغال تر و کثافت تر از اون زن ...

چرا فحش میدی بنده‌خدا؟

هر چی فحش دادی بمن‌لایق خودته و بس.

از نوشتهات‌معلومه‌کی سطح پایین و احمقه.

خواهشاً دیگه ریپ نزن گزارشت میزنم 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم خیلیا منظور منو بد متوجه شدن.

اینو واسه زنهای خراب ننوشتم چون اونا که تکلیفشون معلومه.

اینو واسه خانمای ساده ای نوشتم که راحت خام حرفای مرد متاهل میشن و خیال میکنن طرف زنشو طلاق میده میاد اونا رو بگیره.

چرا فحش میدی بنده‌خدا؟ هر چی فحش دادی بمن‌لایق خودته و بس. از نوشتهات‌معلومه‌کی سطح پایین و احمقه. ...

😂😂😂😂 آخی عزیزم امیدوارم به سطحی برسی که بتونی درست تشخیص بدی

کاش میشد بشی🖤💔
چقدر آدم سطح پایینی هستی فقط یه احمق میتونه تنها یه طرف رو مقصر بدونه آشغال تر و کثافت تر از اون زن ...

زنی که میدونه یه مرد متاهله و وارد زندگیش میشه، هرز. ه س 

خرااابه

هم اندازه اون مرد یا حتی بیشتر 

برو برا خودت دل بسوزون 

الهی هر چی تو زندگی من بسرم‌اومده بسرت بیاد تا دیگه اینجور نگی.

خانم‌ سطح بالا.

گزارشت زدم

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

تاپیکهای قبلت چی میگه؟

چرا اینقد پیگیر رابطه ی مرد متاهل و دخترا هستی ؟؟

یعنی الان تو سطحت بالاست؟

خب کسی که با مرد متاهل هست هرزه ست و تماااام مرد هم هرزه تر از اون.

خانوم هستم
همکار شوهرم به خانومش خیانت کرده بود با شوعرم داشتیم در موردش حرف میزدیم که شوهرم اینجوری گفت،،،، خب ...

بخاطر بی لیاقت بودن٫بخاطر بد ذات بودن٫بخاطر هرزه بودن٫ بخاطر مسئولیت پذیر نبودن متاحد نبودن هوس باز بودن 

خیلی دلایل داره..

زنی که میاد نفر سوم میشه هم تکلیفش مشخصه 

ولی مرد در هیچ صورتی حق اینو نداره که بره با ی دختر دیگه چه واسه سرگرمی چه عشق و حال چه هر چییی اسمشو میزارن

عادیش نکنید

خیانت هیچ جورش عادی نیست٫ وحشتناکه٫ هرزگیه 

دعا کنید حالم خوب شه..🤍
فکر کنم خیلیا منظور منو بد متوجه شدن. اینو واسه زنهای خراب ننوشتم چون اونا که تکلیفشون معلومه. این ...

عزیزم اوناهم ساده نیستن نگرانشون نباش 

هرزن 

زنی که وارد رابطه با کسی بشه که متاهله هرزستت ههیچ‌جوره ساده نیست!

دعا کنید حالم خوب شه..🤍
نه که حالا مجرداش برامون کار خاصی میکنن که بخوای بریمم سراغ متاهلش😒😒

خب عزیزم بعضی از مردای متاهل انقد خوب نقش بازی میکنن و دروغ میگن که خیلی از دخترا توهم میزنن که شاید طرف بخاطر اونا زنشو طلاق بده.

مثلا میگن زنمو دوس ندارم، باهاش رابطه ندارم، در آستانه طلاق هستیم و از این حرفا....

عزیزم اوناهم ساده نیستن نگرانشون نباش  هرزن  زنی که وارد رابطه با کسی بشه که متاهله  ...

نه لزوما همیشه هم اینجوری نیست، بعضی مردای متاهل به دروغ میگن داریم طلاق میگیریم و اونی که ساده س باور میکنه و دل میبنده به انتظار اینکه طرف زنشو طلاق بده  و بیاد اونو بگیره، و آخر هم میفهمه رکب خورده

یعنی خودش علنی میگه که با متاهله؟با افتخارم تو سایت می چرخه؟

نه میگفت باکره هستم نمیدونم چطوری یکدفعه ای رفتم تو رابطه وابسته شدم چیکار کنم،، کاربرا ۶م مسخرش میکردن که چطوری یدفعه ای رفتی تو رابطه؟؟ هلت دادن؟

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
زنی که میدونه یه مرد متاهله و وارد زندگیش میشه، هرز. ه س  خرااابه هم اندازه اون مرد یا ...

عجب! بیشترررررر؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عجب! بیشترررررر؟!

اره 

اینکه یه نفر برای یه متاهل تور پهن کنه از اون متاهلی که خیانت کرده ادم خرابتریه 

فکر کردی صرفا ابراز علاقه س؟ 

هزار تا ترفند میزنن برای خراب کردن زندگی طرف