2777
2789
عنوان

وارد زندگی مرد متاهل نشو😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 82 پست
نه تنها توی زندگی متاهلی  بین نامزدها و توی ارتباط های دوستی (گرچه پسندیده نیست) هم نباید برند ...

دوستم اینا فقط زندگی عقدی رو  مد نظر قرار دارن. 

اگه خودشون مجرد بودن میدین پسر دوست دختر داره. همچون با راه روشی اون پسر رو طرف خودشون میکشوندن. بعد میگفتن گذشته مهم نیست که 

الانم این حرفا فقط بخاطر زندگی خودشون هست 

این جماعت دلش به کسی نسوخته. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهشا خانمای متاهل هم الکی نگید مجرد هستید من توی ی کاری گروه زدیم چندتا خانم و اقا هستیم دوستم متاهل با دو تا بچه خودشو جای مجرد جا زده و با یکی از پسرا دوست شده بهش میگم بلاخره ک چی میفهمه یارو .میگه حالا تا اون موقع 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
اینو واسه کسی گفتم که خراب نیست و فقط گول حرفای مرد متاهل رو میخوره و دل میبنده و خیال میکنه اگه صدش ...

بله 

در کل هر دو کثیفن 

تازه مرده کثیفتره چون در تعهد یک نفر دیگه هست 

ما باید یاد بگیریم به زندگی ای که توشیم پایبند باشیم 

و حتی به زندگی دیگران احترام بزاریم 

ولی این تا عمل سالها فاصله داره

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
مرسی،،،، اسم دخترم سما هست دوست داشتم بچه ی دومم اگه دختر شد بزارم نور،،،،، که پسر شد برای همین اسم ...

خدا حفظشون کنه اسم‌پسرتون چیه

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
شوهر منم همینو میگه،،،، میگه مرد متاهل دنبال هر کی بره برای سرگرمیه ولی در نهایت زن و بچه ی خودشو دو ...

یعنی چی سرگرمی مگه بازیه

واعی مردارو اینقدر پر رو نکنیدا

زنم میتونه بگه برای سرگرمی با پسرای دیگه میرم ولی شوهرمو دویت دارم؟

دعا کنید حالم خوب شه..🤍
دوستم اینا فقط زندگی عقدی رو  مد نظر قرار دارن.  اگه خودشون مجرد بودن میدین پسر دوست دختر ...

درسته 

و متاسفانه اکثر ما، فکر می کنیم دوست پسر می تونه مثل مثل دوست اجتماعی باشه و فکر می کنند مثل دوست هم جنس می تونند تا دلشون بخواد داشته باشند و میگند خب چطور ما دوست های هم جنس مشترک با خیلی ها داریم این هم یک نمونه ش اما بعدا که وارد این دوستی ها میشند می بینند افتادند توی یک منجلاب 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من پیش میومد با پسر آشنا میشدم چند بار پیش اومد بعد از یک هفته اینا خودم از رفتاراش متوجه میشدم مت ...

همینه که میگم خانما نباید گول بخورن و نباید دل ببندن به مرد متاهل

خدا لعنت کنه زنهای متاهلی که وارد زندگی مردای متاهل میشن. خدا لعنت کنه الهی هر چی بسر زندگی بقیه می ...

چقدر آدم سطح پایینی هستی فقط یه احمق میتونه تنها یه طرف رو مقصر بدونه آشغال تر و کثافت تر از اون زن شوهر بی شرف خودته من طرفداری اون زن رو نمیکنم ولی اون زن به تو و زنی تو تعهدی نداره اما شوهر آشغال و خراب تو به تو تعهد داره پس مقصر اولی و اصلی شوهر آشغال خودته نه اون زن

کاش میشد بشی🖤💔