2777
2789
عنوان

بچه کوچیک بچتون رو بزنه واکنشتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 44 پست

من بچه خواهرم ۳ سالشه. دخترم یک و نیم. دخترم هل میده. منم تو چشمش نگا میکنم میگم دختره منو نزن. اگه بازم‌بزنی دیگه نمیبینیش😂 کلا هم سعی میکنم باهم بازی نکنن. 

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

والا خیلی گفتم کو گوش شنوا

اگر جمع خانوادگی هست بهتره رفت و آمد به حداقل رسوند 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اینم ولی دختر من هیچ دفاعی نمیکنه از خودش یعنی اگه نبودم اون دختره خیلی بد میزدم 

باید بهش یاد بدی از خودش دفاع کنه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ی خواهرشوهرم چند بار رفتار خوبی با پسرم نداشت. من اولش اصلا دخالت نکردم ببینم چی میشه. نهایتا کارشو ادامه داد بهش گفتم فلانی اگر حوصله ی بازی با ارسلان (پسر من) رو نداری هیچ اشکالی نداره برو تنهایی بازی کن ولی نزدیک ارسلان نشو و بهش صدمه نزن چون از تو کوچیکتره من به عنوان بزرگترش حواسم بهش هست

منم بچه جاریم بچه مو میزنه هیچی نمیگم با خوبی رفتار میکنم اگه   مامانش بیخیال باشه یواشکی ...

🤣🤣کثافتو خوب اومدی منم یه بچه جاری عنتر دارم دخترمو میزنه مادرشم میخنده کاش یکم سیاست داشتم جرش میدادم

من بچه خواهرم ۳ سالشه. دخترم یک و نیم. دخترم هل میده. منم تو چشمش نگا میکنم میگم دختره منو نزن. اگه ...

من انقدر خواهرزادمو دوست دارم مطمئنم ی روزی بچه دارشدم دعواشون بشع طرف خواهرزادمو میگیرم 😢 

البته ما ارثیم داریم این حرکتو😐

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
بچه رو نباید رها کنی بهش باید آموزش بدی که مستقل باشه و هوای خودش داشته باشه ولی اینکه بزاری بقیه بز ...

از دور مواظبم بود اتفاقی نیفته دیگ

الان من تنها میرم شهر دیگ مشکلی ام واسم پیش نمیاد بارها رفتم اونم بخاطر کنگره های علمی و گلیم خودمو از اب کشیدم بیرون ولی دوستی دارم ک مامانش خیلی لوسش میکرد هنوز ک هنوزه باید برسوننش دانشگاه و بیان دنبالش در این حد.اصلا نمیتونه شهر دیگ دووم بیاره تنهایی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من انقدر خواهرزادمو دوست دارم مطمئنم ی روزی بچه دارشدم دعواشون بشع طرف خواهرزادمو میگیرم 😢  ا ...

نه فک میکنی اینطوره. بچه دار که بشی میفهمی فقط اون بچه تورو داره. خدا به تو سپرده مراقبش باشی. منم خواهرزادمو خیلی دوست دارم ولی نمیذارم به بچه خودم آسیب بزنه.

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

چجوری یادش بدم؟ 

بهش بگو مواظب باش کسی نزتت ولی در کل انقد این مسئله موضوع مهمیه ک باید دربارش کتاب بخونی و اصلا در مبحث نی نی سایت نمیگنجه و یا باید با روانشناس کودک مشورت کنی.اگ واقعا میخوای بچه خوب تحویل جامعه بدی

از دور مواظبم بود اتفاقی نیفته دیگ الان من تنها میرم شهر دیگ مشکلی ام واسم پیش نمیاد بارها رفتم اون ...

ماشاالله بهتون 

اگر مراقب بودن که اوکی هست 

اما استثنا هست که در شرایط رها شدن فرد جسور بار بیاد

و اینکه شاید جسمی و افکاری قوی بشه اما روحی هیچ وقت خوب نمیتونه باشه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
ماشاالله بهتون  اگر مراقب بودن که اوکی هست  اما استثنا هست که در شرایط رها شدن فرد جسور ...

دیگ اون زمان همینطوری هردم بیل بچه بزرگ میکردن علم امروزه نبود ولی الان با این همه کتاب واینترنت و علم اگ کسی بچشو بد بزرگ کنه دیگ واقعا خیلی ظلم کرده وگرنه زمان ما اینطور چیزا نبود. در کل بهتره ن خیلی سخت گرفت ن خیلی اسون

دیگ اون زمان همینطوری هردم بیل بچه بزرگ میکردن علم امروزه نبود ولی الان با این همه کتاب واینترنت و ع ...

درسته عزیزم