2777
2789
عنوان

بچه کوچیک بچتون رو بزنه واکنشتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 44 پست

من همیشه کتک مخوردم مامانم اصلا دخالت نمیکرد مامانای بقیه دخالت میکردن بچه ک بودم میگفتم واس چی دخالت نمیکنی تو پشتم نبودی میگفت خودت باید حق خودتو بگیری.راست میگفت الان بزرگ شدم مستقل و با عرضم ولی اونایی ک ماماناشون ازشون دفاع میکردن هیچی نشدن

البته کتک منظورم خونی مالی نیست سطحی بود.کارب جاهای باریک نمیرسید

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراقب بچم هستم که کسی جرأت نکنه بهش نزدیک بشه 

شما باید دست اون بچه رو میگرفتین میبردینش پیش مادرش و میگفتین عزیزم مراقب بچتون باشین با بچه من درگیر نشن  خدای ناکرده به هم آسیب میزنن و دلخوری پیش میاد 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

من تحمل ندارم بچمو کسی بزنه 

واکنش نشون میدم صدرصد جلو مامانش سرش داد میزنم اگ دولتره تکرار کرد واقعا نیشگونش میگیرم 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
منم بچه جاریم بچه مو میزنه هیچی نمیگم با خوبی رفتار میکنم اگه   مامانش بیخیال باشه یواشکی ...

😐 بچست 

کوتاه بیا

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
من همیشه کتک مخوردم مامانم اصلا دخالت نمیکرد مامانای بقیه دخالت میکردن بچه ک بودم میگفتم واس چی دخال ...

درسته اینم ولی دختر من هیچ دفاعی نمیکنه از خودش یعنی اگه نبودم اون دختره خیلی بد میزدم 

ای بابا ادم ناراحت میشه کاری نمیشه کرد بفرستید باشگاه بچتون و 

بچه دو ساله چه باشگاهی؟

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

نههه گناه دار    چطور دلتون میاد 😅

بخدا من شوخی کردم 

ولی ی سریا‌ اینجا مثل این که واقعی این کارو میکنن

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
من همیشه کتک مخوردم مامانم اصلا دخالت نمیکرد مامانای بقیه دخالت میکردن بچه ک بودم میگفتم واس چی دخال ...

بچه رو نباید رها کنی بهش باید آموزش بدی که مستقل باشه و هوای خودش داشته باشه ولی اینکه بزاری بقیه بزننش به امید آینده که بچه قوی میشه اشتباه هست میشه عقده سر دلش که هیشکی مراقبم نبود برای خانوادم مهم نبودم حامی نداشتم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

من بچه ندارم ولی این چیزارو تو اطرافیانم میبینم واقعا عصبی میشم.حس میکنم اگ بچه خودم باشه حتما دعوا راه میندازم.

دیروز یکی از دوستام پسر بچشو جمع نمیکرد از وسط،توله سگ صورت دوتا از بچه های دیگه رو چنگ انداخته بود،اونام دخترکوچولو بودن من هییی حرص خوردم😒😒آخر مهمونی ک مامان دخترا رفتن یهو خندید رفت پسرشو بغل کرد گفت مامانی دلمو خنک کردی دستت درد نکنه🙁فهمیدم از قصد پسرشو انداخته ب جون اونا

دختر من نزدیگ ۴ سالشه هنوز از خودش دفاع نمیکنه 

پسر منم چهارسالشه

پسرعموش روش کرم میریزه اون هشت سالشه ولی به شدت لاغر و ضعیفه

من به پسرم یاد دادم که حق نداره کسی رو بزنه

ولی چند وقت پیش پسرعموش مشت زد تو شکمش پسرم عصبانی شد یه مشت زد پای چشمش😑کبود شد…دوساله داشت گریه می‌کرد

ولی دلم خنک شد انصافا

Afsaneh_67 هستم…..هرکسی با من مشکل داره،مشکل گشا ابوالفضل😂