2777
2789
عنوان

خواب کفش تعبیرش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 24 پست
منم میشه بگم خوابمو

بگو‌ عزیزم ،اگه بلد باشم میگم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بگو‌ عزیزم ،اگه بلد باشم میگم 

خواب میبینم داخل یک مهمونی هستم یک دختری که نمیشناسم مو هام میکشه وشروع میکنه به دعوا منم آروم نشستم یکدفعه بلند میشم میرم یک سمت دیگه میز کنار زن عموم یک پسری که اصلا نمیدونم کیه ولی خیلی شبیهه عموم بود میاد همه می خندن من فقط گریه میکنم بهم خواستگاری میکنه و منم محکم بغلش میگنم با صدای بلند و خیلی انگار کسی قبلا ندیدی دلت می خواد با تمام وجودت بغلش کنی و گریه میکنم به حالت داغون کننده ای همه خوشحال می خندن ولی مامانم ناراحته 

خیلی عجیبه این پسره کی هست عموم م اصلا پسر نداره چرا شبیهه اون بود ؟معنی خوابه چی هست خیلی نگرانم مامانم قراره اتفاقی بیفته ؟چیزی شده ؟

دانشجو❤️👩‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب میبینم داخل یک مهمونی هستم یک دختری که نمیشناسم مو هام میکشه وشروع میکنه به دعوا منم آروم نشستم ...

نه عزیزم ،عموما گریه در خواب تعبیر چپه داره یعنی خوشحالی در راهه و همه نظارگر این خوشحالی خواهند بود ،احتمالا عموت رو دوست داری و رابطه ی عاطفی خوبی داری و قراره در آینده یه خواستگار بیاد و هم خودت و مادرت شاد بشین از این موضوع و بدخواهات همه ناراحت ...ولی چون تصویری از خواستگار ذهنت نداره ،به شکل عموت دیده شده عزیزم ..ان شاالله خوشبخت بشی 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
نه عزیزم ،عموما گریه در خواب تعبیر چپه داره یعنی خوشحالی در راهه و همه نظارگر این خوشحالی خواهند بود ...

مرسی عزیزم 

یعنی به فردی که داره اذیت میکنه وآقا هست و مشکلم نمی تونه مرتبط باشه؟

دانشجو❤️👩‍⚕️
میشه تاپیک قبل منو هم تعبیر کنید ، ذهنم درگیرشه واقعا

احتمالا استخدام میشی ولی به تعویق میوفته،یکم موانع سر راهت هست ،صدقه بده و خوابتو برای آب روان تعریف کن ،مثلا شیر آب رو باز کن و خوابتو یبار تعریف کن ....از خدا می‌خوام راهت رو باز کنه و به خواسته ی قلبیت برسی عزیزم

مرسی عزیزم  یعنی به فردی که داره اذیت میکنه وآقا هست و مشکلم نمی تونه مرتبط باشه؟

نه عزیزم به اون ربطی نداره ،گریه در خواب خوشحالیه ...میخوای بخندی،ان شاالله

ممنونم

قربونت عزیزم ،تعبیر زیادی اومده راجب گریه کردن و‌اشک ،ولی من از قدیم تعبیرهای گذشتگان رو می‌دونم ....با گوگل کاری ندارم ..بد به دلت راه نده عزیزم ،ان شاالله که خیره