2777
2789

خیلیییی یهویی یادش افتادم 

بینی من بزرگه یادمه بچه بودم اصلااا اعتماد به نفس نداشتم از دوست و اشنا فامیل بگیر تاا بچه های مدرسه نیگفتن دماغت خیلی بزرگه 

فامیل میگفتن بزرگ شدی عمل کن 

بچه های مدرسه مسخره میکردن 

تو سرویس مدرسه بچه ها توی سرویس دماغمو میکشیدن مسخره میکردن 

میخواستن ادرس منو به کسی بدن میگفتن همونی که دماغش خیلی بزرگه؟

دوستم نقاشیمو میخواست بکشه یه دماغغغ گنده باش میکشید 

بچه های فامیل میگفتن عسل دماغش پخه

خواهرای دوستام منو میدیدن میگفتن یچیزی بگیم ناراخت نمیشی ؟دماغت خیلییی بزرگه

تو سن بلوغ دیگ اوجش بود صورتم پر جوش ورم بهم میگفتن سیب زمینی

یبار یادمه یه دوست برگشت به یه دوست دیگم گف اولین بار دیدمت فکر کردم خواهرید(اون دوستم که فکر میکرد خواهریم خیلی خوشگل وبور و سفیده)بعد دوستم گف کجام شبیه عسله؟ن که عسل خیلییی پوست بلوری و سفید داره 

نکه فلان   

تعریف کردن همه اینها یجا حس عجیبی داره 

خب من الا 20 سالمه هنوز عمل نکردم و نمیتونم دماغم خیلی گوشتیه دکترا قبول نمیکنن 

ولی اعتماد به نفسم خیلی بالا رفته به مرور خداروشکر ولی بعضی وقتا دوباره خودمو میبینم میگم لامصب چه دماغی نمیشد یکم کوچیک تر باشه  

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

بعضیا زورشون میاد از کسی تعریف کنن 

چرا از اخلاق تربیت یا درس و اجزای صورتت تعریف نکردن؟فقط چسبیدن به دماغت

چون عوضین 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩ ولی متاسفانه غز اطرافیان و دوستان شانس نداشتی که انقد همه شون بی ملاحظه بودن 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

منم اعتماد بنفس ندارم بخاطر بینیم اصلا حس میکنم چون بینیم اینطوریه کسی منو دوست نخواهد داشت در اینده با اینکه سرخ سفیدم، چشام عسلیه اندامم قشنگه ولی اصلا خودمو دوس ندارم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
بعضیا زورشون میاد از کسی تعریف کنن  چرا از اخلاق تربیت یا درس و اجزای صورتت تعریف نکردن؟فقط چس ...

حالا یچیزی بگم واقعا تعریف الکی نمیکنم خیلی وقتا اونا که منو چندین سال میشناختن میگفتن ارزومون بود همچین دوست مهربون و فداکارای داشته باشیم بشدتتتت مهربونم

حالا من برعکس  دماغم کوچیک و شبیه عملی ها هستش ولی قدم کوتاهه همیشه از خودم بدم میومد چون ریزم . صورتم خوبه ولی هرکی منو میبینه میگه کاش قدت بلندتر بود . تو دلم میگم کاش جایی مثل بینی و  ...  مشکل داشتم که میشد با عمل حداقل خوشگلتر شه 

ولی چیزی مثل قد هیچوقت عمل نمیشه 😔

شما کدوم شهر هستین که دکترا گفتن عمل نمیکنیم؟

تهران رفتم دکتر میگن غضروفش خیلی ضعیفه نیاز به غضروف از دنده داره 

بوستش بشدنت ضخیمه و خطر نکروز داره 

تهشم میگن بینی گوشتی کنار  همه  ی اینا خیلی خوب از اب درنمیاد

من با ۲۵ سال سن با اینکه خیلی جاها از جاهای مختلفم تعریف میکنن بخاطر حرف یکی از دوستام و یه اشنامون بخاطر روحیه ی به شدت حساسم اعتماد به نفسم حدودا ۳ سال اومده بود پایین به شدت طوری که دوست نداشتم برم بیرون با اینکه هیچ کجامم نیازی به عملی چیزی نداره اما ماندگاری حرف اون ۲ نفر نتونست تعریفای خیلی از ادمارو خنثی کنه دائم خودم رو با ادمایی که کاملا با من متفاوت بود رنگ چشمشون و موشون و ... مقایسه میکردم تا اینکه وارد گروهی توی تل شدم و دخترایی که از نظرمن خیلییی جذاب بودن رو دیدم که پسرا چه رفتارای تحقیر امیزی باهاشون دارن و اونجا بود که فهمیدم تحصیلات مهارت و پاک نگه داشتن و چهارچوب در کنار چهره ی معمولی هم خیلی باعث افتخارتره تا فقط چهره ی زیباتری که سلیقه ها متفاوته و این همه عمل های ب مختلف و افراد شبیه بهم وجود داره.

حالا من برعکس  دماغم کوچیک و شبیه عملی ها هستش ولی قدم کوتاهه همیشه از خودم بدم میومد چون ریزم ...

قدت چنده منم قدم بلند نیست چنده دختر ریزه میزه قشنگیای خودشو داره 

حالا یچیزی بگم واقعا تعریف الکی نمیکنم خیلی وقتا اونا که منو چندین سال میشناختن میگفتن ارزومون بود ه ...

همون

واقعا آدما بیخودشدن قلبشون معلوم نیست از چیه

شما راهتو ادامه بده عزیزم مهربونی نادر شده مطمئن باش به چیزای دیگه هم حسودی کردن و میکنن😉

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من با ۲۵ سال سن با اینکه خیلی جاها از جاهای مختلفم تعریف میکنن بخاطر حرف یکی از دوستام و دختر خالم ا ...

درسته عزیزم 

چه خوب اینارو فهمیدی