2777
2789

خیلیییی یهویی یادش افتادم 

فکر کردن بهش یکم اذیت کنندس 

بینی من بزرگه یادمه بچه بودم اصلااا اعتماد به نفس نداشتم از دوست و اشنا فامیل بگیر تاا بچه های مدرسه نیگفتن دماغت خیلی بزرگه 

فامیل میگفتن بزرگ شدی عمل کن 

بچه های مدرسه مسخره میکردن 

تو سرویس مدرسه بچه ها توی سرویس دماغمو میکشیدن مسخره میکردن 

میخواستن ادرس منو به کسی بدن میگفتن همونی که دماغش خیلی بزرگه؟

دوستم نقاشیمو میخواست بکشه یه دماغغغ گنده باش میکشید 

بچه های فامیل میگفتن عسل دماغش پخه

خواهرای دوستام منو میدیدن میگفتن یچیزی بگیم ناراخت نمیشی ؟دماغت خیلییی بزرگه

تو سن بلوغ دیگ اوجش بود صورتم پر جوش ورم بهم میگفتن سیب زمینی

یبار یادمه یه دوست برگشت به یه دوست دیگم گف اولین بار دیدمت فکر کردم خواهرید(اون دوستم که فکر میکرد خواهریم خیلی خوشگل وبور و سفیده)بعد دوستم گف کجام شبیه عسله؟ن که عسل خیلییی پوست بلوری و سفید داره 

نکه فلان   

تعریف کردن همه اینها یجا حس عجیبی داره 

خب من الا 20 سالمه هنوز عمل نکردم و نمیتونم دماغم خیلی گوشتیه دکترا قبول نمیکنن 

ولی اعتماد به نفسم خیلی بالا رفته به مرور خداروشکر ولی بعضی وقتا دوباره خودمو میبینم میگم لامصب چه دماغی نمیشد یکم کوچیک تر باشه  

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ بیمزه و بی شعور و بی معنی ان ادمایی ک راجب ظاهر دیگزان نظر میدن 😒😒 منم ی دوسای دارم قبل عمل همه بش گیر کیدادن ک دماغت خیلی بزرگه الانم ک عمل کرده میگن چرا کردی زشت شدی .

متنفرم از این آدما خوب ب شما چ الان اون بدبخت چ غلطی بکنه دیگ 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
چ بیمزه و بی شعور و بی معنی ان ادمایی ک راجب ظاهر دیگزان نظر میدن 😒😒 منم ی دوسای دارم قبل عمل همه ...

هنوزم بهم میگن خیلیا

دختردااییم یادمه داشتیم سمخره بازی چنئوقت قبل میگفتیم والا من قیافه ندارم که(به شوخی داشتم میگفتم)دخترداییم جدی گرف گف میدونی چیه عسل تو دماغتو عمل کنی خیلی خوب میشی  

هنوزم بهم میگن خیلیا دختردااییم یادمه داشتیم سمخره بازی چنئوقت قبل میگفتیم والا من قیافه ندارم که(ب ...

مسخره بازی

هنوزم بهم میگن خیلیا دختردااییم یادمه داشتیم سمخره بازی چنئوقت قبل میگفتیم والا من قیافه ندارم که(ب ...

ببخشید ولی هر کی میگ شعور نداره😒😒

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤