2777
2789
عنوان

هزینه آمینوسنتز چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 42 پست
یه خانمه تو مطب گفت آزمایشش همون ۶ یا ۷ تومن میشه، شما هم برو از آزمایشگاه بپرس.

هر آزمایشگاهی میشه برم یا جاهای خاصی داره؟

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
آخه از کجا بفهمم کامل نوشته یا نه چجوری میتونم قبلش هزینه اش رو دقیق بفهمم شما کدوم بیمارستان رفتی ...

بیمارستان محل یاس خانم دکتر رحیمی رفتم 

همونجا برو که خیلی با تجربه اس .فقط روزهای یکشنبه میاد 

فردا هست و منم فردا میرم جوابو‌ ببرم 

بعد نمونه رو داد به خودم و معرفی کرد آزمایشگاه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان محل یاس خانم دکتر رحیمی رفتم  همونجا برو که خیلی با تجربه اس .فقط روزهای یکشنبه میاد ...

خیلی ممنونم لطف کردی وقت گذاشتی

درد داشت؟

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
جای خاص، آزمایشگاه ژنتیک باید بری. معمولا جایی که نمونه گیری میکنن معرفی میکنن کجا بری برا آزمایش.

خیلی ممنون لطف کردی

دعا کنین بخیر بگذره من از استرس دارم دق میکنم

سلام عزیزم شما امنیو انجام دادی؟درد نداشت؟هزینه ش چقدر شد؟

سلام عزیزم

بله امروز رفتم انجام دادم

دردش در حد آمپول زدن بود چیز خاصی نبود

هزینه اش هم کلا حدود ۱۴ تومن شد

۱۲ تومن آزمایش شد ۲ تومن هم نمونه گیری

البته هزینه آزمایش متغیره بستگی داره چه فاکتورایی رو بخوان آزمایش کنن