2777
2789
عنوان

بابام الکی انداختتم بیرون😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 99 پست
۴۸سالشه بابابخداحتی تولدبچم مامانم بایارانش یه کادومیخرید میگفت به من چه اینا بچه اوردن من کادوبدم&n ...

خداصبرت بده شاید برا جهازت خیلی مایه گذاشته حالا پشیمونه خسیس شده ‌بعضی پدرمادرا بچشون مخصوصن دختر عروس میشه دیگه انگار بچشون نیس غریبه میشه هم سنشون بالاتر میره خسیستر و‌بدخلقتر میشن .و متوقعتر . حالاخدا شکر شوهرت خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول داداشت رو بد عادت کردید. سعی کنید کمتر برید خونه باباتون و برنامه جفت خرید کردن رو هم بذارید کنار. سخته ولی بالاخره باید اوضاع رو مدیریت کنید. یعنی باباتون برا داداشتون اصلا خرید نمیکنه؟ 

خیلی دلم گرفته واقعادیگه توقع اینارونداشتم

استارتر، نظم و آرامش زندگی شون رو به هم میزنی خب، طرف دیگه صبرش تموم شده اینجوری بروز داده 

من یکی از خواهرهام خیلی با بچه هاش می‌ره خونه بابام، یکی دیگه از خواهرهام هم به خاطر بارداریش خیلی پدر و مادرم رو به زحمت انداخت، پدر و مادرم خیلی مهربون و صبور هستن، ولی آدمیزاد بالاخره یه ظرفیتی داره، دلش آرامش میخواد، سکوت میخواد، مامانم چند وقت پیش یواشکی به من گفت بابات میگه این دخترمون زایمان کنه من و تو دو تایی چند وقت بریم شهرستان بمونیم از دست این دخترها مشکلاتشون یه نفس راحت بکشیم خسته شدم دیگه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
از اول داداشت رو بد عادت کردید. سعی کنید کمتر برید خونه باباتون و برنامه جفت خرید کردن رو هم بذارید ...

چراخیلی کم توقع داره دیگران خرید کنن فقط داداش بزرگمم ناراحت شدبهش گفت فقط بچه اوردن بلدیدولی بزرگ کردن ن ازهمه توقع داریدجزخودتون

خانوادمون ۴نفرشده خدایاشکرت😍
استارتر، نظم و آرامش زندگی شون رو به هم میزنی خب، طرف دیگه صبرش تموم شده اینجوری بروز داده  من ...

ن اخه خیلی خونشون نمیرم ولی خب چی میشه این چندوقت ورفتم خودم فهمیدم بخداخونشون احتیاج به تعمیرداشت بالای یک ماه خونه مابودن همشون ۵نفرن ولی عین دست گل نگهشون داشتم 

استارتر من الان یکساله نام رو نداشتم خونه ی پدرم 

چون خسته شدم از تبعیضی که بین من و خواهرم قایل میشدن 

به اون و شوهرش کلا عزت و احترام 

ولی انگار شوهر من یا خودم ، دشمن حونیشون بودیم 

رفتارهای سرد ، نیش و کنایه ، دیگه تحملم تموم شد و نرفتم ... 

هرچند براش مهم هم نبود نه پیگیرم شدن نه چیزی 

ولی دیگه برام مهم نیستن 🤮

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خداصبرت بده شاید برا جهازت خیلی مایه گذاشته حالا پشیمونه خسیس شده ‌بعضی پدرمادرا بچشون مخصوصن د ...

والله واسه جهازم اشکمودراورداخرسرم گفت من جهازنمیگیرم بیچاره عمموبه همه فامیل گفت هرکی هدیه عروسی میخوادبده ازالان بده چون کم اوردن دیگه منم ادمم احتیاج دارم پدرم یکم محبت کن مگه چقدرسن دارم که انقدرداره بهم فشارمیاره😔😔

چراخیلی کم توقع داره دیگران خرید کنن فقط داداش بزرگمم ناراحت شدبهش گفت فقط بچه اوردن بلدیدولی بزرگ ک ...

باید یه فکر اساسی کنید چون هر چی بزرگتر بشن توقعات و هزینه هاشون بیشتر میشه. به بهانه سروصدا و دعوا رفت و امدتون رو کم و کوتاه کنید و البته برا شوهرتون چیزی تعریف نکنید

استارتر من الان یکساله نام رو نداشتم خونه ی پدرم  چون خسته شدم از تبعیضی که بین من و خواهرم قا ...

دقیقا احترام پیششون ندارم هرکاری میکنم بدتربی ارزش ترم میکنن

باید یه فکر اساسی کنید چون هر چی بزرگتر بشن توقعات و هزینه هاشون بیشتر میشه. به بهانه سروصدا و دعوا ...

ن تاالان چیزی نگفتم بهش بگم دیگه ابرومم پیش اون میره

دقیقا احترام پیششون ندارم هرکاری میکنم بدتربی ارزش ترم میکنن

دقیقا 

موقع تولد داداشم که مجرده یا خواهر کوچکترم ک مجرده براشون کیک تولد و کادو میخریدم می‌بردم 

می‌دونی پشت سرم چی میگفتن ؟؟؟؟؟

میگفتن این داره. چاپلوسی میکنه تا ببینی چی میخواد ؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢

پر صورتیکه من فقط قصدم شاد کردنشون بود 

اما دیدم هیچ. فایده پداره 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️