2777
2789
عنوان

بابام الکی انداختتم بیرون😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2829 بازدید | 99 پست
بقران خسته شدم دیگه هرچی میخره شوهرم هرخوراکی هرچیزی بایددوتابخره مثلا لباس میخریم میگه بایددوتابخری ...

زیادی می‌رید خونه بابات برا همین مشکل ایجاد میشه، درسته برادر همسن پسرت داری، ولی قطعا بابات تو دوران میانسالی هست و دیگه حال و حوصله جوانی رو نداره و تحمل گریه و داد و هوار بچه ها رو هم نداره 

اگر به اندازه رفت و آمد کنید اصلا لازم نمیشه از هر وسیله ای دو تا بخرید 

به این هم فکر کن که درسته مثلا ساعت ۱۱ شب برا خواب می‌رین خونه پدرت، ولی آسایش زندگی شون رو مختل میکنید 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اخه زیادنمیرم بعضی وقتاباشوهرم سرمیزدیم این دوهفته که شب کاره فقط واسه خواب میرفتیم حتی غذاهم اونجان ...

نه نرو عادت کن به خونت 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ‌ترسویی مگه همه یسیبسل شیا بغلشونه هزاراران زن تنهان با به چه

. بابات جوونه ک بچش اندازه بچتع؟ توقع داره داداشو بیشتر از بچت بخای؟ بگو تو‌با بچه من همخونی اما شوهرت با داداش زنش همخون ک نیس براش لارج خرج کنه 

ساعت ۱۱شب میرفتم صبح زودمیرفتم شوهرم میترسیدیه چیزی بشه میگم میترسم یه چیزی بشه من نیستم حداقل اوناه ...

شما مادر یه بچه این. از نظر همسرتون انقدر بالغ نیستین که از خودتون و بچتون شب تا صبح مراقبت کنید؟

خونتون رو از لحاظ دزدی و اینا حسابی ایمن کنید و بمونید خونه خودتون. عزتتونم حفظ میشه. لازمم نیست چنتا چنتا خرید کنید.

دختر حماقت نکن بخواب خونه خودت و هیچیم دیگه برا داداشت جز مناسبتها نخر،پدرزنم انقد پرتوقع!!

دیگه کم اوردم بخدا حتی ماه اخربارداری دومم احتمال زودرس بودشوهرم منوگذاشت خونه اونا بخدابرنج ایرانی میخرید مرغ همه چی میخرید باکلی خوراکی که من راحت باشم که بچم زود دنیانیادولی بااین حال میگفتن چیکارکرده حتی اگرشوهرمم بگه بریم دیگه نمیریم دیگه این همه فشارنمیتونم

خانوادمون ۴نفرشده خدایاشکرت😍
شما مادر یه بچه این. از نظر همسرتون انقدر بالغ نیستین که از خودتون و بچتون شب تا صبح مراقبت کنید؟ خ ...

چرا ولی اونم فکرمیکردمن اینجوری راحتم ولی دیگه نمیکشم بخداخیلی دلم گرفته ازاین کارش😔😔😔

چ‌ترسویی مگه همه یسیبسل شیا بغلشونه هزاراران زن تنهان با به چه . بابات جوونه ک بچش اندازه بچتع؟ توق ...

۴۸سالشه بابابخداحتی تولدبچم مامانم بایارانش یه کادومیخرید میگفت به من چه اینا بچه اوردن من کادوبدم 

زیادی می‌رید خونه بابات برا همین مشکل ایجاد میشه، درسته برادر همسن پسرت داری، ولی قطعا بابات تو دورا ...

اره ولی برای بچه های خواهرش که دائم اینجان خیلی بیشترذوق میکنه درحدی بوددخترعمم بارداربودمیومدخونه مابابام انگاردنیارومیدادن بهش شبارم نگهش میداشت

دیگه کم اوردم بخدا حتی ماه اخربارداری دومم احتمال زودرس بودشوهرم منوگذاشت خونه اونا بخدابرنج ایرانی ...

حواست باشه اصلا و ابدا به شوهرت بدی پدرت رو نگی که بعداً بدجور پیش شوهرت بی عزت میشی و فکر می‌کنه هیچ پشت و پناهی نداری 

به شوهرت بگو دوست دارم خونه خودمون بخوابیم، بگو دیشب بچه ها با هم لج کردن منم برا اینکه زیاد جیغ و گریه نکنن برگشتم خونه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اره ولی برای بچه های خواهرش که دائم اینجان خیلی بیشترذوق میکنه درحدی بوددخترعمم بارداربودمیومدخونه م ...

از پدرت جلوی شوهرت بدی نگی ها، خیلی حواست باشه