2777
2789
عنوان

دندون درد....

48 بازدید | 13 پست

دندونمو‌ عصب کشی کردم، ولی در همون حین درد داشت. 

دکتر گفت بخاطر اینه که مستعد عفونت بوده.

الان چندساعت گذشته دردش شدیدتر شده.

میدونم درد میکنه قبلا عصب‌کشی کردم، ولی این خیلی شدیده. 

قرص هم خوردم فایده نداشت.

کسی میدونه چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دندونی ک عفونت داشته باشه به هیچ وجه عصب کشی نمیکنن باید دارو میخوردی عفونتش خسک میشد بعد میرف ...

بله سه هفته هست درد میکنه خودم میرفتم میگفتم عفونت داره میگفت نه. الانم نگفت عفونت کرده فقط گفت مستعد عفونت بوده. معنیش برای من اینه که لایه اولیه عفونت ایجاد شده😞

بله سه هفته هست درد میکنه خودم میرفتم میگفتم عفونت داره میگفت نه. الانم نگفت عفونت کرده فقط گفت مستع ...

عزیزم منم عصب کشی کردم و روز بعدشم ارتودنسی انجام دادم، دندون عصب کشیم یه هفته درد میکرد به ارتودنسی کارم گفتم مشکلمو گفت دندونی ک عصب کشی بشه اصلا نباید درد داشته باشه، حالا من درد نداره ولی خب دفعه بعد  ک برم کلینیک دوباره میرم پیش دکتر عصب کشیم ک درستش کنه البته من دندونم هی مشکل داشت بردم پیش خیلیا نتونستن عصب کشیش کنن. ولی خب بعد از عصب کشی دردش عادی نیست و حتما یا عفونت کرده یا یکی از کانال ها رو بد عصب کشی کرده.. ببرش پیش کس دیگه ای عکس بگیرن ازش وگرنه بی دلیل دندونت درد نمیکنه

عزیزم منم عصب کشی کردم و روز بعدشم ارتودنسی انجام دادم، دندون عصب کشیم یه هفته درد میکرد به ارتودنسی ...

ممنون از توضیحت گلم. کارش عالیه. ولی من بدون نوبت رفتم چون واقعا درد امونمو بریده بود.دیگه بعد از پنج نفر منو‌پذیرش کرد، و احتمال میدم همون عفونت باشه. جالبه خودم هفته قبل گفتم این درد، درد عفونته گفت نه.

وای این خاطره هم بگم. خواهرشوهرم یه دندون پزشک معرفی کرد و خییییلی تعریف کرد ازش، من اون زمان این اقا رو نمیشناختم و رفتم پیش اون دکتر که خواهرشوهر گفت. چشمتون روز بد نبینه سوزن یا مته که دندونو‌باهاش خالی میکنن شکست تو ریشه، به روی خودشم نمیاورد. منم از حرف دستیارش فهمیدم.‌بهم اطمینان داد چیزی نمیشه.

این دندون به حدی درد داشت که خدا بدونه تا اومدم پیش همین پزشک فعلی، عکس گرفت گفت ریشه عفونت کرده و اصلا عصب هارو تا انتها پر نکرده که باعث عفونت شده😑😑😑😑😑