2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من باشه؟

66 بازدید | 6 پست

من قبلا خیلی خونگرم بودم وقتی فامیلهامونو میدیدم میشستم پیششون باهاشون صحبت میکردم ولی چندساله اصلا حوصله اشونو ندارم ،نه اینکه بخوام خودمو بگیرم یا دوسشون نداشته باشم نه ولی حوصله ی سوال و جواب هاشونو ندارم ،قشنگ میدونم پیش هر خانواده ای بشینم در چه موضوعی سوال میپرسن ،یسری هاشون از حقوق و وضع مالی خانواده همسرم ازم میپرسن ،یسری ها از زندگی خودم ،یسری ها از خانواده بابام اینا و ...... خیلی زیادن .

چندوقت پیش یه عروسی داشتیم تو عروسی و قبل و بعدش اصلا پیش هیچکس ننشستم ،متوجه میشدم یجوری نگاهم میکردن یا پیش بقیه میگفتن فلانی دیگه مثل قبلا نیست دیگه مارو تحویل نمیگیره 😑

ولی تنها دلیلیش اینه که حوصله ی کنجکاوی هاشونو ندارم. بنظرت اینجوری همه ازم زده میشن ؟!

مثلا کسی رو از نزدیک ببینم خیلی باهاش خوبم ولی تک تک نرفتم سر میزهاشون بشینم یا تک تک سلام کنم بهشون

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروپیش شون ولی سوال شخصی پرسیدن جوری رفتارکن دیگه اجازه ندن ازت اطلاعات بکشن

دیگه نمیبینمشون تا عروسی بعدی 😁

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!