2777
2789

بچها من دیگه داره میشه ۳ سال از عروسیم میگذره.غیر چندتا شهر ک باهمسرم مسافرت رفتیم تقریبا تفریح دیگ ای نداریم.از ۷ صب تا شب ساعت ۷ یا ۸ سرکاره.اصلا مهر و محبت نداره ب من.از سرکار ک میاد سرشو میکنه تو گوشی اگ باهاش حرف بزنم میگ ساکت باش.دلم میخاد باهاش برم خرید.دلم میخاد باهم بریم گردش.بشینیم باهم چای بخوریم.ولی اصلا اینجوری نیست.دلم میخاد باهام حرف بزنه سربسرم بزاره.تاحالا نشده تو خونه بشینه با من دو کلام حرف بزنه شوخی کنه بخنده.زندگیم خیلی بی روح و سرده.دلم گرفته خیلی

تو خونه مامانش میاد میشینه میگ میخنده.ولی خونه خودمون خیلی با من سرده.نشده یبار غیر وقت رابطه بیاد منو بغل بگیره ببوسه..خیلی ناراحتم

کار و پول از همچی براش مهمتره.میگ برا تو کار میکنم ولی من ن ی گوشی درست درمون دارم.ن خرید انچنانی.پس انداز میکنه واسه خودش.بهشم میگم فلان چیزو میخام میگه صبر کن فلان چیزو بخرم برای خودم.

دو روعه.جلو بقیه انقد خوب رفتار میکنه.ولی با من انقد بداخلاقه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به درد شما گرفتارم

و امشب داشتم از سر ناچاری به مامانم میگفتم بعد سه سال زندگی 

کم آوردم نمی‌دونم چکار کنم

ما نمیتونیم کاری بکنیم باید خودشون بخوان

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

همسر قبلی من هم با محبت بود هم بغلم میگرفرهم سر ب سرم میذاش ووو ولی زبون باز بود حرفاش قد عملش نبود پاش میفتاد خانوادش ودوستاش مهم بودن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

کاش میشد رفت...نمیشه..من ن خانواده حمایتگری دارم ن هیچی...بهش گفتم اخر ی روزی بیخبر از زندگیت میرم.. ...

سعی کن بری یه حرفه ای یاد بگیری و مشغول شی  واسه یه روزی به درد میخوره

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
کاش میشد رفت...نمیشه..من ن خانواده حمایتگری دارم ن هیچی...بهش گفتم اخر ی روزی بیخبر از زندگیت میرم.. ...

فقط خواهش میکنم فعلن بچه نیار ..ب سرت نزنه بگی بچه بیارم درست میشه همچین خبری نیست ..

اگه اجبارت کرد گفت بچه میخام ..بگو چجوری منو بزور تحمل میکنی بچه هم میخای ...اسی مشاوره خانواده سر بزن ببین چی میگه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
منم به درد شما گرفتارم و امشب داشتم از سر ناچاری به مامانم میگفتم بعد سه سال زندگی  کم آوردم ...

من ب مامانم نمیگم چون اصلا درکم نمیکنن...ب دوستام چندبار گفتم ک از گفتنم پشیمون شدم.چون اونام درکم نمیکنن...دارم دق میکنم.هر شب بحث و ناراحتی.الیته برای من اون الان راحت خوابه.فرداشم یجوری رفتار میکنه انگار چیزی نشده.اصلا براش مهم نیس ک دل منو میشکنه با حرفاش

شاغلی ؟

نه متاسفانه 

دنبال کار هستم اما ساعت کاریا با حقوقا نمیخونه

خودمم سردرگمم چی برم یاد بگیرم که بتونم کار کنم حداقل کمتر اذیت شم

من ب مامانم نمیگم چون اصلا درکم نمیکنن...ب دوستام چندبار گفتم ک از گفتنم پشیمون شدم.چون اونام درکم ن ...

خیلی بده که نمیتونی حتی با مادرت صحبت کنی

چندسالته