اول این و بگم که من شوهرم مرد خیلی خوبیه شاید از اون مردا که هر زنی آرزوشه ولی زمانی که سر موضوعی بحثمون میشه مدام میگه تو چرا خوبی های من و نمیبینی ؟ من این همه خودمو واسه تو قربانی کردم .من اینکارو کردم من اونکارو کردم و تو هیچوقت تشکر نمیکنی همیشه طلبکاری..منم امشب بهش گفتم تو چرا فکر میکنی خیلی خوبی؟ تو فقط یه آدم معمولی هستی اگر کاری برای من کاری میکنی منت نزار همه مردا واسه زناشون همین کارهارو میکنند ..اونم گفت خودت میدونی اینجوری نیست و مرد خوب کمه تو توهین کردی به من با گفتن اینکه تو یه آدم معمولی هستی.یکم بی انصافی کردم میدونم اما لطفآ شما به عنوان آدم بیطرف بگید حق با من یا ایشون ؟ اینکه من به همسرم بگم تو یه ادم معمولی مثل بقیه هستی واقعآ توهین؟
یــک وقت هایـی دست و دلم به زندگــی کـه هیــچ، به حـرف زدن با آدم ها هم نمی رود..!
عزیزم هیچ موقع زحمات همسرتو معمولی جلوه نده، ولی یادش بده منت نزاره، مثلا وقتی منت گذاشت تو هم کم نیار از زحماتت جلوش بگو نه اینکه بهش بگی عادی هستی ...
خیام اگر زباده مستی خوش باش، با ماهرخی اگر نشستی خوش باش/ چون عاقبت کار جهان نیستی است، انگار که نیستی چو هستی خوش باش
مردا تو توهم زندگی میکنن حتی داغون تریناشون۰ احتمالن زیاد لوسش کردی که اینطوری دور برداشته۰ کم محلی بی خیالی سرویس ندادن روزی سه بار تجویز میشه
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم هیچ موقع زحمات همسرتو معمولی جلوه نده، ولی یادش بده منت نزاره، مثلا وقتی منت گذاشت تو هم کم نی ...
میگه منت نیست فقط میخوام به یادت بیارم چه کارایی برات کردم که تو یادت نمیاد و تشکر نکردی بابتش..مثلآ چند روز پیش کادوی عید فطر برای من گرفته بود و داده بود پیک بیاره ..پیک آورد و من یادم رفت تا 3 روز بعدش بهش بگم که مرسی کادوت رسید..حالا امروز گفت تو حتی کادویی رو که گرفتی فراموش کردی اشاره کنی ..منم گفتم خوب یادم رفت چیکار کنم.واقعآ هم من کلا ادم فراموش کاریم
یــک وقت هایـی دست و دلم به زندگــی کـه هیــچ، به حـرف زدن با آدم ها هم نمی رود..!
اینطوری که گفتی شوهرت خیلی مرد خوبیه و از خوبی چیزی کم نداره، پس همچینم معمولی نیست بلکه فرشته است(😀) و شوهرت درست گفته اینجور مردا نادرند، وقتی کسی مخصوصا همسرت برات یه لطفی کرد بیشتر از اون لطفش ازش تشکر کن، این کار هم باعث میشه دفعه بعد بیشتر بهت لطف کنه و هم اینکه میتونست اون لطف رو بهت نکنه
عزیزم برا یه شوهرخیلی معمولی هم باید خوبیهاشوبزرگ جلوه بدی و همیشه بگی تو خاص ترینی،نه اینکه به شوهر به این خاصی گفتی تویه شوهرمعمولی ای!!!
اخه مرد،کادو،اونم با پیک بعدفراموش کردی تشکرکنی
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔