2777
2789
عنوان

هزینه کلاس های آنلاین

392 بازدید | 23 پست

امیدوارم حال دلتون عالی باشه. چقدر کلاس های آنلاین گرون شده دوستان چیکار کنم؟ کلاس های تام لند یازدهم فقط دروس تخصصی تجربی / ریاضی تعرفه سال قبل ۶ میلیون ۲۰۰ هزار تومنه تعرفه امسال که بماند.......! چطوری به بابام بگم این موضوع رو بنظرتون ۶۲۰۰ مگه کم پولیه خب حقم داره! تام لند واقعا دبیراش درجه یکن و عالی. کلاسینو هم همین قیمته. حالا شاید بگید از تلگرام ببین ولی نمی بینم جدا از بحث حلال حرامیش میخوام آنلاین باشه که بتونم راحت تر استفاده کنم و راحت سوال و رفع ابهام کنم. تام لند خیلی خلوته بخاطر هزینه های سنگینش بنظرتون چیکار کنم؟ به بابام بگم یا اینکه دیگه گزینه آخر بزارم تلگرام مگر اینکه مجبور باشم. ثبت نام جدید از تیر شروع میشه نظر بدید عزیزان که دارم دیوونه میشم جدی . هزینه های سنگین از اونورم کیفیتش واقعا خوبه و راضیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تخصصی ۶۲۰۰

میدونم جانم

خودم مشاور تحصیلی ام

رشته شما ریاضیه

من مدرس زیست کنکور هستم 

شما تو چنددرس تخصصی احتیاج به یادگیری از عمق دارید توهمونا کلاس شرکت کنید

بقیش میتونید دوران جمع بندی شرکت کنید فقط

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏

قسطی هم قبول میکنن... 

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

فکر کنم البته... 

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

همه رو ثبت نام کنی اصلا نمیرسی نگاه کنی کل وقتت میره فقط به ویدئو دیدن

میدونم جانم خودم مشاور تحصیلی ام رشته شما ریاضیه من مدرس زیست کنکور هستم  شما تو چنددرس تخص ...

من تجربی بودم میخوام احتمالا بزنم ریاضی، کاری نداریم و اینکه من ویدئو ببینم راحت میرم تست بزنم کلا ویدئو خیلی راحتم راحت تست میزنم و خوندن اصلا نمیتونم درسنامه خوبم نیست تو بازار. کلا با ویدئو خیلی راحت تر بودم که اینجوری شده

اره ولی خب بازم گرون تر در میاد به علاوه سود میکشن. اکثرا ۴ قسط میشه اونم

دیگه همینه دیگه.... 

۶تومنم پول ۴تا مانتوعه

به پدرت بگو اگه اذیت میشه نهایت دوتاشو ثبت نام کن

دیگه همینه دیگه....  ۶تومنم پول ۴تا مانتوعه به پدرت بگو اگه اذیت میشه نهایت دوتاشو ثبت نام کن

۶ تومن که خیلی بی ارزش شده واقعا در آوردنش سخته فقط. امیدوارم بازار کارش تو تابستون خوب باشه بتونم ی کاریش بکنم 

هوف اینقدر که من خرج کنکور و مدرسه کردم

قبول نشم خودم میرم خودمو تو باغچه خونمون دفن میکنم 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

۶ تومن که خیلی بی ارزش شده واقعا در آوردنش سخته فقط. امیدوارم بازار کارش تو تابستون خوب باشه بتونم ی ...

ان شالله جور میشه...