2777
2789

زنجبیل میخورم بعدش یه ربع تا نیم ساعت حلقه میزنم یکی دوروزه شروع کردم

بنظرتون نتیجه داره؟ 

کالری شماری هم میخوام کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زتجبیل گرمه الان زیاد مناسب نیس خدایی نکرده بلا ملا سرت میاد از راه اصولیش برو

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

آره بابا 

با کالری شماری کم کم ماهی ۴ کیلو کم میکنی

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
زتجبیل گرمه الان زیاد مناسب نیس خدایی نکرده بلا ملا سرت میاد از راه اصولیش برو

یه لیوان میخورم کم. هم میریزم 

من بدنم خیلی خیلی سرده بلغم دارم میگن برام خوبه زنجبیل

حلقه زدن میگن خیلی ضرر داره ولی مادر من با همین حلقه شکم پهلو شو اب کرد 

کاور می‌پوشید پارک بانوان میرفت میدو ید 

بعد یه معجزه هم دوست خالم بود که شاید صد و خورده ای وزن داشت رفت پیش متخصص تغذیه با اصول انقدر لاغر کرده اصلا آدم باورش نمیشه

یا علی

آره بابا  با کالری شماری کم کم ماهی ۴ کیلو کم میکنی

خیلی سخته؟ من تاحالا رژیم نگرفتم

اولین تجربمه

البته قبلا حذف ناهار داشتم ولی وزنم اونموقع خیلی کم بود 

الان وزنم زیاده و از وقتی چاق شدم هیچ رژیمی نداشتم میخوام شروع کنم

یه لیوان میخورم کم. هم میریزم  من بدنم خیلی خیلی سرده بلغم دارم میگن برام خوبه زنجبیل

من جوشونده خاکشیرم زیاد شنیدن صب ناشتا بخوری دوستم ۸ کیلو باهاش کم کرد منم یه مدت خوردم ولی ترسیدم

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔