2777
2789
عنوان

دانشجوها با بی پولی چی کار میکنید؟

1510 بازدید | 101 پست

نه این که نداشته باشمااا. دارم ولی در حد گرفتن غذای سلف و بلیت رفت و برگشت و اسنپ. به نظرم همین که تا این حد پول دارم هم خوبه اما مثلا هی دوستام میخوان برن کافه من پول ندارم مثلا وقتی میریم اونا دارن پیتزا میخورن و دل منم میخواد اما یه نوشیدنی سفارش میدم که پولش زیاد نشه🥲بعدم بهونه میارم که غذاهاشو دوست ندارمو.. هی بهشون پیشنهاد میدم بریم پارک تو هوای آزاد بشینیم بیشتر کیف میده بعد میگن نه بریم بشینیم همو نگاه کنیم؟خب میریم کافه! یعنی هررر تفریحی که به ذهنشون میرسه پول میخواد🥲منم چیزی نمیتونم بگم چون نمیتونم مجبورشون کنم که.خب اونا پول دارن دوست دارن برن. نمیتونم هم باهاشون نرم چون اون جوری از تنهایی و بیکاری تو خوابگاه افسردگی میگیرم و از دوستام هم دور میشم🥲شما چه جوری میگذرونید؟

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

منم با دوستام هنین مشکلو دارم

اونا همش تو فکر کافه و رستوران ولی من اصلا پول ندارم بخدا

البته پشت کنکورم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دوست پیدا کردم که میتونم جلوش فقیر باشم😂

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

من هم حقوق آموزش و پرورش رو  دارم

و هم در کنارش سرکار میرم 

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
خب برید سرکار تایم خالی ک زیاده

زیاد نیست🥲تایم ثابتی در طول روز خالی ندارم که بخوام برم سر کار به علاوه که شهر محل تحصیلم هم شهر کوچیکیه و خیلی احتمال داره همکلاسیام ببیننم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
منم با دوستام هنین مشکلو دارم اونا همش تو فکر کافه و رستوران ولی من اصلا پول ندارم بخدا البته پ ...

هعیی زندگی💔انشالله یه روز بتونیم خودمون پول در بیاریم این مشکلات رو نداشته باشیم

ی دوست پیدا کردم که میتونم جلوش فقیر باشم😂

بیاین هممون با هم جمع شیم بریم بیرون😂کف چمن های پارک بشینیم😉😂

هعیی زندگی💔انشالله یه روز بتونیم خودمون پول در بیاریم این مشکلات رو نداشته باشیم

خیلی بده

ما میریم بیرون بچها میرن غذا میخورن ولی من واقعا نمیتونم ۳۰۰ بدم یرا یه وعده غذا 

بعد مبگن تو خسیسی 

بخدا ته کارتم کلا ۲۰۰ بود اخه چجوری برم

خیلی سختمه

سعی میکنم دیگ ارتباطمو کم کنم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ما دانشجو بودیم هر کی یه غذا درست میکرد می‌بردیم پارک اینقد می‌چسبید 

ای کاش دوستای منم این جوری بودن. ولی خب چون خودشون پول دارن دیگه به این کارها فکر نمیکنن😅تازه اونقدر هم وقت نداریم که بخوایم غذا هم درست کنیم🥲

من هم حقوق آموزش و پرورش رو  دارم و هم در کنارش سرکار میرم

چه قدر خوب .کار حضوری میرین یا غیر حضوری؟

زیاد نیست🥲تایم ثابتی در طول روز خالی ندارم که بخوام برم سر کار به علاوه که شهر محل تحصیلم هم شهر کو ...

ترم چندید؟ 

𝗔𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘆𝗯𝗲 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗽𝗮𝘁𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗶𝘀 𝗲𝗻𝗼𝘂𝗴𝗵
خیلی بده ما میریم بیرون بچها میرن غذا میخورن ولی من واقعا نمیتونم ۳۰۰ بدم یرا یه وعده غذا  بع ...

دقیقااا.بعد مثلاتو منو ارزون ترین چیز ۱۱۰ه .منم ۱۱۰تومن دارم. نه تنها باید وانمود کنم اون چیز رو دوست داشتم که خریدم بلکه کارتمم دیگه خالی میشه😂خوابگاهی هستین؟ اگه خوابگاهی باشین واقعا سخته آدم ارتباطشو کم کنه و وقتی دیگران دارن خوش میگذرونن بشینه تو اتاق یا حالا تنها بره بیرون برای همین نمیتونم ارتباطم رو کم کنم.نمیدونم شاید هم مشکل از خودمه