2777
2789
عنوان

من از این به بعد میخوام مهربون تر از همیشه باشم با همه آدما

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 23 پست
احسنت،منم اینجوری شدم ،باورت میشه زندگیم ازین رو به این رو شد ،انگار واقعا دنیا روی خوششو نشونت میده

دوست دارم همه آدمایی که اطرافم هستن برای چند ثانیه هم که شده خوشحال باشن

❤️🩵

هر وقت مهربونی کردم و بیشتر عشق دادم بیشتر ضربه خوردم و کمتر دیده شدم. امیدوارم اطرافیانت ظرفیت مهربونیت رو داشته باشند و متقابلاً بهت بیشتر عشق بورزن. 

همه آدما مثل هم نیستند شاید اطرافیان تو بهتر از اطرافیان ماهایی که ضربه خوردیم باشن.

ولی یه گوشه ذهنت در نظر بگیر که ممکنه پاسخ مناسبی نگیری

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم همه آدمایی که اطرافم هستن برای چند ثانیه هم که شده خوشحال باشن

اصلا من با بقیه مهربونتر شدم خیلی زندگیم شیرینتر شده، هرجا هم میرم اینقدر همه میام پیشم ،زندگیم خیلی تغییر کرده همه بیشتر دوسم دارن

اصلا من با بقیه مهربونتر شدم خیلی زندگیم شیرینتر شده، هرجا هم میرم اینقدر همه میام پیشم ،زندگیم خیلی ...

من یکم بیشتر میخوام بدونم درباره ارتباط برقرار کردن با آدما میشه درخواستمو قبول کنی لطفا 

❤️🩵