2777
2789
عنوان

بسوزه...!؟ +شات

231 بازدید | 12 پست

بچه ها تاپیکای قبلم گفتم چ اتفاقایی افتاده بین منو عشقم

حالا اونشب میگفت میدونم دوباره خودت میای منت کشی و التماسم ک برگرد ولی من نمیاد نشونت میدم و به گوه خوردن میندازمت

بچه ها توجه زیاد کردم بهش و اهمیت دادم و بزرگش کردم و حتی اگه تو دعوا مقصرم اون بود من کوتاه میومدم و میرفتم عذر خواهی حتی هر فوشی میگفت به خودت بده میدادم ک اشتی کنه فقط

اینبار گفت برمیگردی خودت و این حرفا دیگه نمیرم دنبالش دیگه نمیرم منت کشی دیگه بزرگش نمیکنم

دیگه قیدشو زدم 

اون فکر میکرد یه ادم علافم و همیشه انلاینم و بیکارم هیچ کارایی و اینایی ندارم

فقط منتظرم ۲۸ خرداد بشه که عید قربانه بهش پیام بدم

تبریک بهش بگم و کم کم بهش بگم

من ارایشگرم و خبرنگار و بازیگریم میکنم

تو سپاه و اداره و سازمانای مختلف ازم تقدیر میکنن و کارت هدیه ملیونی بهم میدن حتی تو جلسه هاشونم هستم بعضیا

نینجا و بدنسازیم کار میکنم و کلی مدال دارم

ولی اون هیچکدوم از اینارو نمیدونه

بنظرتون بسوزونمش؟ ماه بعد؟

دخترای دهه هشتادی که تازه کات کردن با دخترای نی نی سایت تو تل گروه زدیم دیگ به اکسامون برنگردیم و سرگرم بشیم باهم اگه خواستین شما هم بیاین درخواست بدین لینک بدم بهتون😁

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد این شعر افتادم

تو مرا آزردی

که خودم کوچ کنم از شهرت

تو خیالت راحت ؛

میروم از قلبت

میشوم دورترین خاطره در شبهایت.

تو به من میخندی و به خود میگویی

باز می آید و میسوزد از این عشق

ولی ؛برنمی گردم؛ نه

میروم آنجا؛که دلی بهر دلی تب دارد

عشق زیباست و حرمت دارد

اره میامممممممم

بیا عزیزم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

اسی اینجور شناختمت تو باز میری و خودتو کوچیک میکنی

نمیدونم اون نر خر چی داشته که ول کنش نیستی

فاصل سنیتونم ک خیلی زیاده

تازه یادم رفته بودی الان باز دیدمت اعصابم خورد شد😒

اسی اینجور شناختمت تو باز میری و خودتو کوچیک میکنی نمیدونم اون نر خر چی داشته که ول کنش نیستی فاصل ...

اره بخدا 

دیگه نمیرم ۴ روزه نرفتم

دیگم نمیرم 

سابقه نداشته ک ۴ روز نرم دنبالش