2777
2789
عنوان

نامزدم از کارت من خرید میکنه

1416 بازدید | 76 پست

خانما من با یه اقایم که اشناس و میشناسمش و قصدمونم ازدواجه همه چیز اوکیه و ما هفت ماهه با همیم اما یه مشکلی بزرگی که دارم اینه که این اقا انتظار داره تر چی خرج میکنه منم همون قدر خرج کنم با این که میدونه من در امدی ندارم اما هر وقت هدیه گرفته منم متقابلا هدیه براش گرفتم اما این که انتظار داره منم خرج کنم حس بدی بهم میده مثلا میریم ساندویچ میخوریم اون حساب میکنه بار بعد میگه خب بریم بیرون ناهار مهمون تو یا کی میخوای ببریم ساندویج برام بگیری و من متنفرم از این کارش

چند بارم قبلا بهش گفتم چیزی که امروز دیگه خیلی اذیتم کرد این بود که مثلا چند روز پیش فهمید من توی حساب بانکیم ۱۲۰ ت پول دارم امروز گفت بریم اب میوه بخوریم گفتم خب من آبمیوه دوس ندارم بریم شیر کاکائو از یه مغازه بگیریم خلاصه رفتیم و گفت کارت بعد من یه لحظه موندم دس بعد دست بردم کارتش ور دارم گفت چرا کارت خودتو نمیدی منم کارت خودمو دادم رفت ۶۰ ت خرید کرد یه شیر کاکائو کوچیک یه رانی و یه آدامس من شوکه شدم با این که میدونس پول ندارم با این که چند روز قبل گفت بریم ناهار مهمون تو و من گفتم مگه من دوس پسر توام بازم از کارت من کشید منم سر کوچه همون مغازه پیاده شدم گفتم پیاده میرم خونه گفت شیر کاکائو رو برا تو گرفتم گفتم نمیخوام خودم میگیرم و اومدم خیلی ناراحتم نمیدونم چه طور بهش بگم بابا دوس پسرای ملت ماهیانه واسه دوس دختراشون میریزن این انتظار داره نوبت نوبتی خرج کنیم اخه کارمند کجام من ماهی یه تومن میگیرم باید خرج دانشگاهم بدم خودشم کارش مهندس برق قدرته سر کارم هست وضعشم خوبه شما بودین چیکار میکردین

لطفا برام یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کات...بیچارت میکنه مرد گدا..تاپیک منو بخون

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

این خسیس رو زودتر بلاک کن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

والا این ادم خسیسه شکی درش نیست  ببین می تونی تو زندگی مشترک با همچین ادم خسیسی زندگی کنی    و بدون تو زندگی مشترک خیییلی بدترم میشه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

صادقانه بگم من بودم کات میکردم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ولش کن این آدمو این دیگه کیه مجبور نیستی باهاش ادامه بدی 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد