2777
2789
عنوان

نشانه های بارداری سالم

138 بازدید | 16 پست

بعد سه ماه که علایم بارداری‌مون مثل تهوع و اینا تموم میشه چطوری متوجه بشیم بچمون سالمه؟ داره رشد میکنه؟ من استرس گرفتم. هیچ حسی ندارم کلا. سه ماه و نیمم هست. سونوی ان تی دادم دیگه بره تا سونوی بعدی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همین حس رو دارن طبیعیه نگران نباش

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

پس فاصله ی بین هفته ی ۱۸ تا ۳۴ که هیچ سونویی نیس میخوای چطوری بگذرونی ؟!!!!!!!!!!       

سه ماهه ی اول ک سونو هاش فاصله هاش نزدیکه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

آخه اون موقع شکم داره بزرگ میشه. یه چیزایی میفهمی. الان انگار هیچی نیست واقعا

شکم یک دفعه ای عین بادکنک باد نمیشه ک 

ماه ب ماه کمی رشد داره

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

اون تایم بچه تکون میخوره خب الان چی؟من فقط نفخ شدید دارم اصلا نمیدونم بچم کجای شکممه

وااای منم. هی دست میکشم به شکمم بینم چیزی میفهمم یا نه. فقط از سونوم میدونم سمت راسته. همین 

آره همش نگرانم. استرس گرفتم

من وقتی سرپا میمونم دلم تیر میکشه از اول بارداری همش اون و‌تست میکنم میفهمم باردارم😂بخدا استرسم مسخرس ولی دست خودم نیست همش به خدا میگم تو فقط میتونی بچمو ببینی و بدونی شرایطش چجوریه من چقدر اخه سونو برم

اون تایم بچه تکون میخوره خب الان چی؟من فقط نفخ شدید دارم اصلا نمیدونم بچم کجای شکممه

اونجام با خودتون میگید چرا بچه الان تکون نمیخوره !!!

الان چیکار میکنه یعنی !!!

و .....

اونجام نگرانی جدید برای خودتون درست میکنید بهش فکر میکنید

یعنی بچه تکون نمیخوره؟ 

همیشه ک نه

من هفته ۲۷ ام

حرکت هاش ملموسه

ولی نه ک دائما صبح تا شب تکون بخوره